bok... kad udes u kamera mod stisni broj 5 :-)
Pozdrav
Bez obzira sto je ovo pitanje za neke glupo morao sam otvoriti ovaj post samo radi njega.
Dali SE K700i ima klasican blic i kako se aktivira posto mi ne ide da to uspijem prateci uputstvo.
bok... kad udes u kamera mod stisni broj 5 :-)
Svaka cast to je odgovor
Sretno
Hvala jarane, ni ja to nisam znao![]()
1,2,3 i možda 4 su isto shortcuti, za veličinu fotke, noćno snimanje, efekte i sl.
Da ne otvaramo novi post.
Pitanje kako rjesiti gasenje svjetla na displeju poslije odredjenog vremena jer ga nemogu ponovo upaliti dok se neugasi i tastatura pokusao sam u menu na displey - light ali nije dalo rezultat,ili je to neizbjzno radi potorsnje baterije
Možda ima neki battery save-ing mod, tako je i kod chelavog, ako nema onda je možda bug u softveru...
Ljudi fora tematskog foruma i jest da se za svaku stvar otvara nova tema, kako bi forum bio pregledan da se ljudi lakše snađu (i brže nađu što već traže) i kako se ljudi koji su u temu ušli samo radi jedne stvari ne bi maltretirali i drugim stvarima kojima u toj temi nije mjesto.
Ovo nije moja izmišljotina niti je neki moj hir tjerati ljude da otvaraju teme za neko pitanje postavljeno negdje gdje mu nije mjesto, to je tako na svim iole ozbiljnijim forumima i to kao pravilo. Novi članovi su se s ovim pravilom morali upoznati prilikom registracije na forum, a ako nisu odvojili malo vremena za čitanje pravila, to nije moja stvar, za off topic postoje sankcije koje ću ja provoditi bez obzira na to dal je netko upućen ili nije. Zato vas još jednom molim da malo pripazite.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wow... potpuno se slazem s mojim komoderatorom... red, rad i disciplina... sad cu i ja malo strozi biti...
Zadnji uredio whiteboy : 23-11-2004 u 17:08
Bookmarks