Da li smem da defragmentujem memoriju na n95 8gb kao sto defragmentujem hard disk na racunaru (preko diskeepera)?
Pretpostavljam da treba da prikljucim telefon na data transfer, a ne na pc suite?
Da li smem da defragmentujem memoriju na n95 8gb kao sto defragmentujem hard disk na racunaru (preko diskeepera)?
Pretpostavljam da treba da prikljucim telefon na data transfer, a ne na pc suite?
ja redovito preko car readera defragmenitam memorijske kartice.... nekog velikog pomaka nisam primjetio....
nisam nijednom to radio sa N95 8gb dok sam je imao, ali mislim da ti mob mora biti u data transfer modu da bi obavio defragmentaciju![]()
Memorijske kartice možeš formatirati i preko samog mobitela, samo nađeš u mobu Mem.kartica i tamo pod opcije imaš formatiranje.
Ako formatiraš memorijsku, preporučujem da napraviš i reset mobitela, da bi ti svi programi ponovno radili.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
GT-R ocito nije niti pravilno procital post ili ne poznaje karakteristike Nokie N95 8gb,naime ta Nokia uopce ne posjeduje utor za memorijske kartice.
@tachyon pa ako hoces defragment,naravno da ti mob mora biti u data transfer modu.
Neznam kaj zelis stim postic,no dobro.Kaj se ne moze na N95 8gb jednostavno formatirat memorija?
Ljepo sve ponovo poslozit (mislim programe idr).
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks