kle 500?jel ti granica na 490 ili 499 ccm? uglavnom, na sta god naidjes trebas pogledat sta mu tocno pise u knjizici
![]()
Aj jel može netko preporučit neki motor do 4000€. Traži se motor za cestu, dakle neću "krose".
EDIT: Zaboravih napisat da mora zadovoljavat uvjete za A2 kategoriju (do 35 kW i 490 ccm)
Hvala!
kle 500?jel ti granica na 490 ili 499 ccm? uglavnom, na sta god naidjes trebas pogledat sta mu tocno pise u knjizici
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
u biti se tolerira do 500 ccm, to nije bitno, već omjer snaga/kilogrami ne smije prelazit 0.2 kW/kg... ilitiga motor ne smije biti teži od 175 kg![]()
sitila sam se jos sta bi moglo proc pod tu vozacku- suzuki gs500f.njega i klea mos nac za 4000 eura 3-4 godine stare.er5 nije los al ima par kw viska
sve ostalo su uglavnom krame stare 20 godina, to izbjegavaj osim ako ti nije gust sarafit cili dan po motoru![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
hvala na preporuci, razmislit ću još malo prije kupnje![]()
prodao bi ti ja svoga...ionako mislim uzesti nešto življe...motor nema greške,ali ima 600 kubika...sorry
radi se o yamahi diversion
NSR500 2T
Sad ozbiljno, ja bi uzeo KLE500 stvarno super motor, a da se naci i za manju lovu![]()
ma kupi si beverly 500 i neces pogrijesiti,viruj mi![]()
Bookmarks