Dobar ti je budući avatar!![]()
Sta mislite o avatarima velicine 101 x 80 . . . . ili bi htjeli da max bude 65 x 65 . . . .
ovo je velicina 101 x 80
![]()
I znam da se slika moze smanjit ali onda izgleda ruzno . . . i Glasajte SAD . . . Imajte na umu da cete i sami doci do toga kada ce te moci stavit svoju sliku kao avatar . . .![]()
pa sta bi htjeli 65 x 65 ili malo vece 101 x 80 ?
iako nije velika razlika . ..
![]()
Zadnji uredio Jamal : 19-12-2002 u 03:51
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Dobar ti je budući avatar!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
P4e radi na popularnosti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma ne mogu vjerovat čime se sve služi kako bi došao do tih 101x80!!![]()
![]()
Evo pogledajte isti forum kao ovaj ali u drugim bojama . .. . i sta mislite .. . . nebi bilo lose malo promijenit boje . . . vec mi dosadila ova siva, svjetlo siva i ljubicasta . . . .
FORUM
A vidi postove! Ova boja manje bode za oči.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ma znam, ali nebi bilo lose malo promijenit boje, zar ne ?
ma ovako je dobro,zasto nesto mjenjat samo radi promjene(koja na kraju ispadne losija)
Ja sam se baš naviko na ovu boju i sad mi se baš sviđaInače, nisam za promjenu boje, samo je forum malo prespor...
![]()
DA TO JE ISTINA!!
mozda ti veza spora . . .
e za dsl ne kanim davat 400kn
DSL još nisam dobio!!Papci su mi poslali pismo kako ne mogu stavit DSL na moju lokaciju jer nešto bla bla bla, ser ser ser... čisti idioti!!!
možeš ubrzati forum da u svojim korisničkim opcijama staviš da ti se prikazuje npr. 10 postova po stranici pa će se brže učitavati.... samo ćeš više puta klikati dok pročitaš sve![]()
Thanx again!!![]()
ico ak ti nemreš dobit dsl u zgb-u onda ja nikad neću dobit u klc-u!
koji je to banč of luzrs!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ma budale!!!! Prvo su mi srali kako ne mogu dobit ISDN bla bla bla, i onda ga donjeli i kao da ništa nije ni bilo. Sad opet seru kako DSL ne može na sve lokacije, bla bla bla... i poslo ih ja u qurac i reko ajd bok DSL dok mi ne jave da ga napokon mogu dobit![]()
![]()
ova tema ode offtopic, a interes za veće avatare i nije prevelik. svega osam ljudi je uopće odlučilo glasati na tu temu pa ja tako zatvaram, a avatari za sada ostaju 65x65....
Bookmarks