Postoji jedino SuperSIM, makar ne znam da li radi sa Tele2 na iPhoneu.
Možeš napraviti update na 3.0, pa bi uskoro trebao izaći ultrasnow.
Kupio Iphone 3G 8GB zaključan na T-mob sa soft 2.2.1 i modemfirm.02.30.03. Čitam po svim živim forumima i jednostavno više nemam živaca.
Na Tele2 sam i moram danas ili vratiti mob ili će mi ostati. Dakle jel se može ovo čudo otključati ili da čekam ultrasnow ili da ga jednostvano vratim?
Nemojte se ljutiti ali mo je stvarno hitno!!!
![]()
Postoji jedino SuperSIM, makar ne znam da li radi sa Tele2 na iPhoneu.
Možeš napraviti update na 3.0, pa bi uskoro trebao izaći ultrasnow.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
znam da se ovaj 16gb ne moze unlockati bar za sad a ovaj 8gb moze
Kakve veze ima koliko memorije ima??
iPhone 3G 3.0 OS ima određen modem firmware i samo se po tome gleda...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo mozda ti ove kolege mogu pomoci sretno
moći ćeš ga otključat, ali u roku par dana, možda tjedan. Ako si ga za dobru cijenu dobio nemoj vraćat. A ovo od 8 gb post od Xperie zanemari u potpunosti jer to nema veze
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Da, a ovdje čekaš novosti.
Trenutno možeš napraviti samo jailbreak na 3.0 OS- u.
ima jer 8gb i16 gb imaju razlicit modem. i cekat ce malo duze za unlock.....vidim da si ti FREAKed iz siska. radio sam tamo u technu 2000 pa znam o cem je rijec
morat ćeš mi to malo bolje pojasnit jer mi i dalje nema smisla. Hardverski nema razlike, jedino mogu doć s različitom verzijom modem firmwarea ali opet nema razloga da im to ovisi o količini memorije. Morat ćeš mi nać pouzdan dokaz za to da me uvjeriš. A ja vidim da ti kao imaš Type Rto me isto zanima koja je jer ih u Sisku nema puno
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
onaj od 8gb i onaj od 16 gb 3.0 imaju razliciti modem firmware a po tom se gleda... u principu u ovaj 8gb ide jedan modem firmware pa se da otkljucati a ovaj 16gb ima drugi pa ne ide..........![]()
Ne znam baš...
Koja bi im bila svrha staviti drugi modem firmware?
A i nigdje (na dev blogu i takvim mjestima) se ne spominje razlika između 8 i 16gb, samo piše iPhone, iPhone 3G i iPhone 3Gs.
Jel možeš staviti link gdje to piše, jer frend mi ima 16gb pa da mu kažem da će malo dulje čekati na unlock?
to mi je prije 2-3 dana napisao kolega iz zg neznam gdje je procitao. stosta danas nema logike pa je svejedno tako. da se moze ja bi to vec napravio imam ih par kod sebe cekaju na unlock.....
čuj brat ima 8gb s firmwareom 04.26.08, ja 16gb s 04.26.08, mislim da si fulao. Iako ti ja neću moć pobit konkretno tvrdnju jer smo obojca 098 tako da nas unlock ne zanima
Ajde, molim te, pitaj tog kolegu ako ćeš se čuti (ili vidjeti) s njim.
I od kud mu to, da budemo sigurni.
Da ne ubijem mobitel frendu kada izađe unlock.
Makar, ako ima isti modem firmware (pogledam)- onda nema brige, jel da?
Ma nemoj se buniti georgy.
Ovo je teški nonsens što xperia priča o verzijama modema i količini memorije!
Na svaki model se može staviti bilo koji firmware, a na OS-u 3.0 je modem uvijek 04.26.08.
Možda je netko imao OS 3.0 beta koji su dolazili sa drugim verzijama modema, pa je tu nasto nesporazum zbog neznanja.
I onako usput, kada čuješ nešto od nekog koji je to pročitao nezna ni sam točno gdje - onda je velika vjerojatnost da to bude netočno. Kako uopće možeš to uzeti kao činjenicu? Smiješno LOL
nisam ni ja rekao da je to 100% istina ali znam da je frend dobro upucen u to tako da je istina. a sami znate da ima puno verzija firmwarea a modem ne mora uvjek biti 04.26.08. pitat cu frenda za link pa cemo vidjet.
Takvu glupost koju ti pises u zivotu nisam cuo
Modem Firmware nema nikakve veze sa kapacitetotm memorije u Uredaju ama bas nikakve. i svi koji imaju OS3.0 na iPhonu imaju isti Modem firmware iliti baseband. isto je bilo i na 2.2 i na 2.2.1 samo sto je postojala mogucnost ostaviti stari Baseband kad se radio Update sa 2.2 na 2.2.1 radi unlocka sa YelowSnowom.
nemoj please siriti takve gluposti naokolo
ajd onda javite kad ga unlockate a ja cu provjerit gdje je frend ovo citao
Samo da napomenem da je iPhone zamišljen da funkcionira sa internetom kojega Tele 2 nema (dakako da ima po snobovskoj cijeni od 1kn = 1MB).
Koriste s internet tarifom namijenjenom za iPhone (i300, i500...).
Tele2 nema tarifu tog tipa.
Upravo to, uopće ne vidim svrhu iPhonea ako nema internet... tako da u svakom slučaju ne pereporučujem Tele 2 sa iPhoneom jer će ti kad tad zatrebati internet za bilo što, a onda si zadužen ko Grčka![]()
Bookmarks