PS:
Jel' bolja kamera na K700i ili na N6600?
Ovaj,,, zna li neko kako izgledaju slike na display-u telefona?
Mislim, jesu li dobro kao prije "okidača"....
Ili pate od onog problema kao neke t630-tke?
Molim da se javi neko ko imaj taj tlefon.
I ja sam se zapalio za njega, i uzimam ga za koji dan, ako ne saznam nešto loše o k700i.
Jel ima takvih stvari?
Hvala svima
PS:
Jel' bolja kamera na K700i ili na N6600?
mislim da su gotovo iste. zasad od mobitela s vga kamerom najbolje se pokazao sx1
Od kud ti ta informacija?
tak sam zakljucio po slikama. ne bih ti se htio mjesati u posao, znam da si testirao fotice na mobitelima, a i tamo je sx bio odličan u kategoriji mobitela do 3000kn
Buraz, ja sam ga danas nabavio i telefon je stvarno strava. Mislim ne da sam oduševljen neego...
Što se tiče kamere, isti ti je fazon kao sa t630, samo što je naravno rezolucija do 1024x i ekran je mnogo čistiji. Sve u svemu nećeš se pokajati ako ga uzmeš.
Pozdrav...
Meni je nokia imala odlične fotke...
Rado bi ti stavio koju fotku sa k700 al nemam ih kako bacit na komp
Koji sam luzer.
Imam ja fotke sa k700i koje sam sam snimao doma...
Ima tema s fotkama od K700 pa tamo molim..
BTW Duckzilla rezolucija NIJE 1024, već VGA, a softverski se povećava, dakle gubi se kvaliteta...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks