šaljem ti na mail.koji mobitel imaš?koliko kod vas koštaju symbian nokie?
Pozdrav svima ja sam novajlija ovde nemojte se ljutiti ako vec negde ima ova tema
Dali neko ima OPERU BROWSER ??
Ako ima neka mi je posalje na m@il
adels@cg.yu
šaljem ti na mail.koji mobitel imaš?koliko kod vas koštaju symbian nokie?
zeemax
Ti to misliš Operu za mobitele?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ovo je grupa za mobitele,zar ne?
zeemax
je al onda treba to specificirati u naslovu teme, jer to su pravila foruma, koja si naravno pročitao, zar ne?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Cuj, ako je postao u forumu za Nokie, onda vjerovatno ne trazi Operu za Linux
haha,whiteboy,genijalna primjedba,svakt cast
Gledajte, mene se ne tiče dal se nešto podrazumijeve ili ne, ja očekujem da se članovi ponašaju u skladu s pravilima i kao supermoderator ih imam namjeru provoditi, svidjelo se to vama ili ne, a ovakve primjedbe vam uopće ne idu na ruku.
I btw zašto recimo netko ne bi mogao otići samo pogledat 'nove postove' i vidjeti temu koja se zove 'opera' i ući u nju bez da je pogledao u kojem se ona poforumu nalazi?
Pravila su jasna i molim da ih se pridržavate da ne bi bilo sankcija. Svaki član koji TOČNO ne specificira o čemu se u temi govori ima upozorenje pred ban. Za sad je tako, a trenutno se vodi rasprava u moderatorskom djelu da se takve teme bez pardona zatvaraju, a članovi možda pošalju na par dana hlađenja od foruma. I tako dok se ljudi ne nauče...
I uspjeli ste me natjerat da ovu temu zatvorim.
Bookmarks