Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Izrada web stranice

Pozdrav, imam nekakvih nejasnoća oko izrade web stranice.

1. Vidim da na netdomena.hr mogu dobiti besplatnu domenu .hr ako imam prijavljen obrt ili slično. Da li se nekakvi apartmani (prijavljeni naravno) podrazumijevaju pod obrt?

2. Ako dobijem od netdomene domenu www.mojobrt.hr, da li to znači da sam dobio i prostor gdje ja mogu krenuti sa izradom web stranice preko dreamweaver-a? Ili ipak moram posebno platiti prostor na serveru gdje ja mogu preko dreamweaver-a uploadat i izrađivat sam svoju stranicu.

E sad neznam jesam li gore postavio kakvu nebulozu, s obzirom da sam slabo informiran u području web izrade.

Svaka pomoć dobro došla!
    FORD FOCUS RS500

I like it!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Treba prvo definirati što znači imati obrt http://www.poslovniforum.hr/obrt1.asp nije stvar u tome da li imaš prijavljenje apartmane ili ne, u to sve ulazi malo više stvari nego što ti misliš.

2. .hr domenu znači dobivaš ako imaš obrt, priložiš obrtnicu, bla bla bla.. ti ako hoćeš možeš sve napraviti na nekom free hostu i onda samo napraviš redirect domene i to je to, ali ako nećeš, za 300-400kn imaš za kupiti hosting na godinu dana, što stvarno nije puno i imaš svoj hosting i domenu i radiš šta hoćeš bez ograničenja (kao npr na free hostingu).
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    iPhone 4S, iPhone 5S
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    5.315
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.315, Nivo: 17
    Bodovi: 5.315, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

= Citat = Izvorno postao lujito Pregledaj post
    Pozdrav, imam nekakvih nejasnoća oko izrade web stranice.

1. Vidim da na netdomena.hr mogu dobiti besplatnu domenu .hr ako imam prijavljen obrt ili slično. Da li se nekakvi apartmani (prijavljeni naravno) podrazumijevaju pod obrt?

2. Ako dobijem od netdomene domenu www.mojobrt.hr, da li to znači da sam dobio i prostor gdje ja mogu krenuti sa izradom web stranice preko dreamweaver-a? Ili ipak moram posebno platiti prostor na serveru gdje ja mogu preko dreamweaver-a uploadat i izrađivat sam svoju stranicu.

E sad neznam jesam li gore postavio kakvu nebulozu, s obzirom da sam slabo informiran u području web izrade.

Svaka pomoć dobro došla!
    poslao sam Vam priv. poruku pa cu Vam ja tamo detaljno sve objasniti ..

niste dobili niti jednu korisnu informaciju

1. hr domenu mogu registrirati sve pravne osobe koje imaju udrugu, obrt, firmu itd. mada se neiskljucuje i da fizicka osoba registrira hr domenu uz zamolbu i obrazlozenje zbog cega bas da tu domenu odobre ali se placa 300kn god. ako se nevaram

2. netdomena.hr vam nudi registraciju hr domene sto bi oni to i naplatili kao i svaka hosting kuca sto bi napravila.

3. hr domena se registrira preko carneta i procedura je katastrofa znam iz iskustva

4. vi ako mislite ozbiljno napraviti dobru stranicu a u ovom slucaju pretpostavljam za apartmane onda nikako nebi stanicu hostao na free hostingu nego bolje platiti i biti miran ....

5. cijena hostinga kao i com, net itd domena i hosting paketa su svugdje razliciti kao i kvalkiteka usluge sto je meni najvaznije

6. moja preporuka za web hosting je www.infoit.hr tj. InfoNET d.o.o. odlican hosting i odlicna podrska a serveri u EU i RH .. jos bi izdvojio posluh.hr

7. vama treba nesto jeftino a kvalitetno zar ne .. zato pravac infoit.hr paket basic i to je to

8. već mi se spava tako da mi se vise neda ni pisati

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Izrada foruma
    By galeb in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 04-11-2008, 18:48
  2. Izrada igara
    By l337_m4n in forum Aplikacije
    Odgovora: 55
    Posljednji post: 06-11-2007, 18:21
  3. Izrada PCB ploce
    By _Maniac_ in forum Stolna računala
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 27-09-2007, 14:57
  4. izrada melodija?
    By zvorkapic.os in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 19-08-2007, 00:58
  5. izrada thema
    By nevidljivi in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 07-06-2006, 10:20

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove