Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Prijelaz sa Simpe na pretplatu

kao prvo pozdravi svim forumasima..
    trenutno sam izvan Hrvatske,pa sam mislio da neko zna odg nabrzinu, inace bi zvao sluzbu za korisnike.
    e sad stvari stoje ovako imam iPhone 3G i simpa karticu koju koristim na bonove jel
    kupio sam iPhone 4 i planiram prec na pretplatu. pa me zanima sad kad dodem u t-centar i tamo kazem da bi presao na pretplatu i potpisem ugovor.
    jel moguce imat isti broj,jel dobivam odma na licu mjesta karticu ili se mora cekat par dana za taj proces,posto mi treba microSIM?!

hvala

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imati ces isti broj, odmah se sve rijesava i biti ces iskljucen dva tri sata.Kune sa bonova ti propadaju, tj. ne mozes ih prebaciti na pretplatu.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raul netocno je sto si napisao: Kune sa bonova ti propadaju, tj. ne mozes ih prebaciti na pretplatu.
    ispravljach ispravlja: s akumuliranim kunama na simpa racunu umanjuju ti se iduca dva pretplatnicka racuna za ostvarenu potrosnju izvan tarifnih modela. npr: za MMS, uspostave poziva, usluge nakon sto si potrosio one koje su bile ukljucene u tarifni model... dodatna je pogodnost sto ti se simpa kune pretvaraju po tecaju 1:1,23. to znaci ako si prenio 100 kn na preplati da ce ti se to knjiziti kao 100 + PDV = 123 kn.
    sluzbeno: T-mobile ce ti dati 500 T-Club bodova za prelazak na pretplatu, ali ja to nisam vidio mjesecima, a od tada sam prebacio na pretplatu 10-ak simpa brojeva.
    do iduceg ispravka netocnog navoda

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Molio bih osobu koja se skriva iza nadimaka Ispravljach i Stjepko181 da ne obmanjuje korisnike.

Na adresi koju prilažem ispod napisao je besmislicu, tj. da se s Častilice može prelaziti na druge tarife.

http://cafe.mobil.hr/threads/72415-N...492#post996492

Sada ovdje slična provokacija. Nije točno da 100 kuna na Simpi u pretplati postaju 123 kune jer je u tih 100 kn sadržan PDV, stoga se isti iznos prebacuje na pretplatu. Ostalo je točno, ti se novci moraju potrošiti za dva mjeseca ili propadaju.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, hvala svima na odgovorima.
    bitno mi je da mi ostane isti broj i da ne trebam cekati par dana tako da na racunu imam par kuna samo nista previse tako da i ako propadne nema beda... jos jednom hvala imate pivo kad se vidimo

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oxy prenasa na pretplatu tek par kuna koje ima na simpa racunu, a DŠ... na forumu uglavnom hvali tele2, ali ne zna sve cake u t-mobileu.
    stoga, ova poruka njima nece mnogo koristiti. zato je pisem za ostale, odnosno...

DŠ... netocno je sto si napisao: "Nije točno da 100 kuna na Simpi u pretplati postaju 123 kune"
    ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: tocno je sto sam ja napisao: simpa kune pretvaraju po tecaju 1:1,23. to znaci ako si prenio 100 kn na preplati da ce ti se to knjiziti kao 100 + PDV = 123 kn.

JEDNOSTAVAN PRIMJER KOJI ĆE SVATKO RAZUMJETI:
    pretpostavimo da imam simpa broj sa 100 kn na racunu i da ga sutra prebacim na pretplatu kao clana grupne tarife (flex team, tarifa za obitelj...). do kraja mjeseca na usluge potrosim 123 kn. u listopadu cu dobiti racun koji zbog tih 123 kn troska nece biti uvecan ni za lipu, a potrosene 123 kune ce mi knjižiti na racunu ovako: "Povrat iznosa preostalog na Simpa racunu... _ (Količina)... -100,00 (Iznos u kn)". Dakle, tko je pretplatnik (poslovni ili privatni) zna da se na racunu pojedini nazivi usluga kvantificiraju u neto iznosu (bez PDV-a), a tek se na prvoj stranici navede bruto iznos (s PDV-om).

ISTO PRAVILO VRIJEDI I KOD ZAMJENE T-CLUB BODOVA:
    bodovi se mogu koristiti za nadoplatu simpa racuna bonom od 25 kn (800 bodova) ili umanjenje potrosnje po pretplatnickom racunu u tekućem mjesecu za 30,75 kn (800 bodova). odnosno, na pretplatnickom racunu pise 25 kn (umanjenje), ali tih 25 kn umanjuju ucinjenu potrosnju prije uvecanja za PDV. To knjize na racunu ovako: "T-Club pogodnosti zamjene bodova... 1 (Količina)... -25,00 (Iznos u kn)"

ISPRAVLJACH # STJEPKO181
    Začudilo me kada sam pročitao "Molio bih osobu koja se skriva iza nadimaka Ispravljach i Stjepko181...". Istražio sam što je DŠ... našao isto. Jedina poveznica je 1 post. Meni (ispravljach) je to zaista bio prvi post na ovom i bilo kojem forumu uopce. za Stjepka181 ne znam, ali zaintrigirala me info Stjepka181 u vezi simpa tarife Častilica. Provjerio u T-Mobilieu i potvrdjeno mi je da to nije moguce. No, moguće da je sustav T-Mobilea nakratko zakazao i da mu je to netko rucno promijenio (tarifu) čime je zadržao kune akumulirane na Častilici. Da sustav zna zakazati i da se onda moze svasta učiniti uvjerio sam se prije nekoliko godina kada su mi u VIPnetu prebacili tisuce kuna na jedan VIPme racun iako su u medjuvremenu uveli restrikcije u prijenosu novca medju prepaid brojevima. Tom prilikom su mi ucinili dodatnu pogodnost - zanemarili su ogranicenje od 1.600 kn po VIPme broju pa sam mogao kune (koje mi je VIPnet besplatno darovao u raznim promocija) akumulirane na više brojeva preknjižiti na jedan VIPme broj.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    DŠ... netocno je sto si napisao: "Nije točno da 100 kuna na Simpi u pretplati postaju 123 kune"
    ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: tocno je sto sam ja napisao: simpa kune pretvaraju po tecaju 1:1,23. to znaci ako si prenio 100 kn na preplati da ce ti se to knjiziti kao 100 + PDV = 123 kn.

JEDNOSTAVAN PRIMJER KOJI ĆE SVATKO RAZUMJETI:
    pretpostavimo da imam simpa broj sa 100 kn na racunu i da ga sutra prebacim na pretplatu kao clana grupne tarife (flex team, tarifa za obitelj...). do kraja mjeseca na usluge potrosim 123 kn. u listopadu cu dobiti racun koji zbog tih 123 kn troska nece biti uvecan ni za lipu, a potrosene 123 kune ce mi knjižiti na racunu ovako: "Povrat iznosa preostalog na Simpa racunu... _ (Količina)... -100,00 (Iznos u kn)". Dakle, tko je pretplatnik (poslovni ili privatni) zna da se na racunu pojedini nazivi usluga kvantificiraju u neto iznosu (bez PDV-a), a tek se na prvoj stranici navede bruto iznos (s PDV-om).
    Hrpa besmislica!

Prvo, tarifa Flex ne postoji više od šest mjeseci.

Drugo, budući da sve tarife uključuju plaćanje pretplate, najprije se plaća, primjerice, 150 kuna. I tek nakon toga račun se umanjuje za 100 kuna. Dakle, ne postoji mogućnost da se mjesec završi bez plaćanja potrošenih usluga. Osobito ako se zna da pored pretplate, u ovomu slučaju 150 kuna, valja platiti i radijsku frekvenciju.

Treće, jasno da se na računima najprije prikazuju neto iznosi. Ali zato će tih 100-ak kuna bit će prikazani kao 80-ak kuna. Kada se na dnu računa doda PDV, dobit će se popust 100 kuna.

Četvrto, Hrvatski telekom ne radi na vlastitu štetu. Oni su se ispraksirali u slučajevima kada treba isprazniti džepove građanima. Imaju dugu tradiciju. Još od socijalizma i prodavanja telefonskih priključaka za više tisuća njemačkih maraka.

Eto, to su "cake" koje Ispravljach nije razumio. Vidi drveće, a ne prepoznaje šumu. Možda će sada progledati.

ISTO PRAVILO VRIJEDI I KOD ZAMJENE T-CLUB BODOVA:
    bodovi se mogu koristiti za nadoplatu simpa racuna bonom od 25 kn (800 bodova) ili umanjenje potrosnje po pretplatnickom racunu u tekućem mjesecu za 30,75 kn (800 bodova). odnosno, na pretplatnickom racunu pise 25 kn (umanjenje), ali tih 25 kn umanjuju ucinjenu potrosnju prije uvecanja za PDV. To knjize na racunu ovako: "T-Club pogodnosti zamjene bodova... 1 (Količina)... -25,00 (Iznos u kn)"
    Ovdje ću samo napisati da je 3 posto (katkada nešto više ako se uračunaju bodovi pri nekoj promociji) popusta (800 kuna = 800 bodova = 25 kuna) što ga HT daje članovima kluba milostinja koja omalovažava korisnike. Najprije su preskupo platiti T-mobilove usluge, a onda im se nakon svega daruje bijednih 3 posto. Ako je i T-mobila, previše je!

ISPRAVLJACH # STJEPKO181
    Začudilo me kada sam pročitao "Molio bih osobu koja se skriva iza nadimaka Ispravljach i Stjepko181...". Istražio sam što je DŠ... našao isto. Jedina poveznica je 1 post. Meni (ispravljach) je to zaista bio prvi post na ovom i bilo kojem forumu uopce. za Stjepka181 ne znam, ali zaintrigirala me info Stjepka181 u vezi simpa tarife Častilica. Provjerio u T-Mobilieu i potvrdjeno mi je da to nije moguce. No, moguće da je sustav T-Mobilea nakratko zakazao i da mu je to netko rucno promijenio (tarifu) čime je zadržao kune akumulirane na Častilici. Da sustav zna zakazati i da se onda moze svasta učiniti uvjerio sam se prije nekoliko godina kada su mi u VIPnetu prebacili tisuce kuna na jedan VIPme racun iako su u medjuvremenu uveli restrikcije u prijenosu novca medju prepaid brojevima. Tom prilikom su mi ucinili dodatnu pogodnost - zanemarili su ogranicenje od 1.600 kn po VIPme broju pa sam mogao kune (koje mi je VIPnet besplatno darovao u raznim promocija) akumulirane na više brojeva preknjižiti na jedan VIPme broj.

Netočno! Ograničenje nije 1600 kuna. Ispravljachu, doista si pretjerao!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DŠ... je napisao: "Netočno! Ograničenje nije 1600 kuna."

ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: na svom VIPme prepaid računu više ne vidim da me ograničavaju, ali nekad nije bilo tako.
    moje iskustvo: "prije nekoliko godina kada su mi u VIPnetu prebacili tisuce kuna na jedan VIPme racun … Tom prilikom su mi ucinili dodatnu pogodnost - zanemarili su ogranicenje od 1.600 kn po VIPme broju pa sam mogao kune (koje mi je VIPnet besplatno darovao u raznim promocija) akumulirane na više brojeva preknjižiti na jedan VIPme broj"

SVOJU TVRDNJU POTVRDJUJELM E-MAILOM VIPNETA:
    Friday, December 16, 2005 3:13 PM
    From: "Sluzba za korisnike" <customer.service@vipnet.hr>
    To: "_ _" <_ _@yahoo.com>
    Postovani gospodine _,
    zahvaljujemo na Vasem upitu.
    … postoji ogranicenje u ukupnoj kolicini novca na VIPme racunu koje iznosi 1600 kuna.
    Za dodatne informacije molimo Vas da nas naknadno kontaktirate.
    S postovanjem
    VIPnet d.o.o.
    Sanja Ozbolt
    Sluzba za korisnike
    Tel.: +385 91 77 00
    Fax.: +385 91 77 09
    http://www.vipnet.hr, e-mail: customer.service@vipnet.hr
    Pozivi upuceni Sluzbi za korisnike iz 091 mreze su besplatni

DŠ... je napisao: "Ovdje ću samo napisati da je 3 posto (katkada nešto više ako se uračunaju bodovi pri nekoj promociji) popusta (800 kuna = 800 bodova = 25 kuna) što ga HT daje članovima kluba milostinja koja omalovažava korisnike."

ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: moje iskustvo:
    "Tarifa po Mom, 10 kn/mj = 900 bodova/mjesecno.
    20x Tarifa po Mom, 20x 10 kn/mj = 20x 900 bodova/mjesecno.
    Zaključak: 200 kn troška = 18.000 bodova nagrade
    18.000 bodova = 1.200 kn popusta za kupnju mobitela, trošak 200 kn
    18.000 bodova = 562,5 kn nadoplata na simpa broj, trošak 200 kn
    18.000 bodova = 691,8 kn umanjenje troška usluga po pretplatničkom broju, trošak 200 kn

isti efekt se postizao i s bilo kojom drugom tarifom za koju je ugovoren OTPO krajem 2009. i početkom 2010. (bez naknade 12 mj, samo radijska frekvencija)

"Extra Priča XS, 35 kn/mj = 900 bodova/mjesecno.
    20x Extra Priča XS, 20x 35 kn/mj = 20x 900 bodova/mjesecno.
    Zaključak: 700 kn troška = 18.000 bodova nagrade

"Tarifa za Sve 60, 40 kn/mj (50% popusta 12 mj)= 900 bodova/mjesecno.
    20x Tarifa za Sve 60, 20x 40 kn/mj = 20x 900 bodova/mjesecno.
    Zaključak: 800 kn troška = 18.000 bodova nagrade

Moje iskustvo: svaki mjesec povećavam stanje bodova za više od 18.000.
    Ostvarene zamjene bodova (moje osobne i od moje tvrtke) za popust pri kupnju uredjaja u 2011.:
    Siječanj - 3x 18.000 bodova
    Veljača - 12.000 bodova
    Travanj - 2x 18.000 bodova
    Svibanj - 4x 18.000 bodova
    Lipanj - 18.000 bodova
    Kolovoz - 18.000 bodova, na raspolaganju još 108.000 bodova
    Rujan - 18.000 bodova (plan)

Napomena: pretplatnički brojevi T-Mobilea koji su više od 4 godine u mreži dobivaju 350 bodova mjesečno za račun do 100 kn. ako je račun plaćen trajnim nalogom dobiva se 450 bodova, a ako je plaćen HT-AMEX karticom dobiva se 900 bodova

DŠ... je napisao: Prvo, tarifa Flex ne postoji više od šest mjeseci.

ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: moje iskustvo: ja imam Flex Team i nisam prešao na Mobile Start/Plus. Imam i Tarifu za Obitelju s kojom nisam prešao na Extra Obitelj. Imam i Tarifu po Mom i Tarifu za Sve s kojima nisam prešao na Extra tarife… A imam i Extra Priču i Extra Total i Extra Obitelj…

DŠ... je napisao: Drugo, budući da sve tarife uključuju plaćanje pretplate, najprije se plaća, primjerice, 150 kuna. I tek nakon toga račun se umanjuje za 100 kuna. Dakle, ne postoji mogućnost da se mjesec završi bez plaćanja potrošenih usluga. Osobito ako se zna da pored pretplate, u ovomu slučaju 150 kuna, valja platiti i radijsku frekvenciju.
    Treće, jasno da se na računima najprije prikazuju neto iznosi. Ali zato će tih 100-ak kuna bit će prikazani kao 80-ak kuna. Kada se na dnu računa doda PDV, dobit će se popust 100 kuna.

ISPRAVLJACH ISPRAVLJA: moje iskustvo:
    Siječanj 2011. prebacio sam simpa broj (sa 121,95 kn) na pretplatu (član Flex Teama). U siječnju je taj novi pretplatnik učinio trošak od 107,89 kn, ali mi to nije umanjilo raspoloživi iznos tarifnog paketa, jer je prikazano kao "Povrat iznosa preostalog na Simpa racunu". U veljači je taj novi pretplatnik učinio trošak od 131,73 kn, ali mi raspoloživi iznos tarifnog paketa umanjen za 89,63 kn, dok je preostalo (42,10 kn) prikazano kao "Povrat iznosa preostalog na Simpa racunu".
    Dakle, 107,89+42,10 = 149,99 kn
    121,95 x 23% = 149,99 kn

A sad malo o DŠ…
    On često u svojim postovima prepoznaje šumu, a ne vidi drveće. Za sebe kaže " Aktivirao sam ja barem desetak tarifa u svim mrežama jer, budući da radim poslovne analize, moram biti upoznat s ponudom." i "Ne znači da sam u pravu u svemu, ali na telekomunikacijskomu području uglavnom jesam. … radim profesionalne analize, jer imam više životnoga iskustva i vidim šumu. Za razliku od tebe koji primjećuješ samo drveće." 10-08-2011 10:39

KOMENTAR
    Jao se onoj kompaniji u kojoj DŠ… radi poslovne analize. Pa taj uopće nije upoznat s ponudom na tržištu! Ja ga ne bi zaposlio ni kao lovočuvara u zadnjem šumarku da mi čuva drveće od napada šume.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

"Tarifa po Mom, 10 kn/mj = 900 bodova/mjesecno.

isti efekt se postizao i s bilo kojom drugom tarifom za koju je ugovoren OTPO krajem 2009. i početkom 2010. (bez naknade 12 mj, samo radijska frekvencija)

Napomena: pretplatnički brojevi T-Mobilea koji su više od 4 godine u mreži dobivaju 350 bodova mjesečno za račun do 100 kn. ako je račun plaćen trajnim nalogom dobiva se 450 bodova, a ako je plaćen HT-AMEX karticom dobiva se 900 bodova.
    Što reći na ovo? Ispravljach ugovorio tarifu u prosincu 2009. godine i odmah dobio 900 bodova!?

Iako se za račune do 100 kuna, u prvoj godini korištenja, dobiva 50, odnosno najviše 150 bodova ako se plaća trajnim nalogom.

Kreditna kartica T-Amex već duže od godinu dana ne može se aktivirati, a dvostruki bodovi dobivali su se samo u prvoj godini korištenja kartice.

http://www.t.ht.hr/t-club/kakoskupljati-TM.asp

KOMENTAR
    Jao se onoj kompaniji u kojoj DŠ… radi poslovne analize. Pa taj uopće nije upoznat s ponudom na tržištu! Ja ga ne bi zaposlio ni kao lovočuvara u zadnjem šumarku da mi čuva drveće od napada šume.
    He, he, analize može raditi i lovočuvar, a mjesečni će račun na kraju pokazati je li kvalitetno obavio svoj posao. I što reći na sve tvoje tvrdnje? Imaš više desetaka pretplata, plaćaš desetke radijskih frekvencija i sve gledaš kroza bodove koji pretvoreni u kune ne vrijede mnogo.

Banned Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DŠ... je napisao: "Ispravljach ugovorio tarifu u prosincu 2009. godine i odmah dobio 900 bodova!?"

ISPRAVLJACH POJAŠNJAVA: Točno. Zato što sam na pretplatu prebacio nekoliko simpa brojeva koji su bili više od 4 godine članovi "+cluba". Svaki mi nosi 900 bodova mjesečno od drugog plaćenog računa, a košta me 10 kn. Prvi račun nikad nije plaćen HT-AMEX-om

DŠ... je napisao: "Iako se za račune do 100 kuna, u prvoj godini korištenja, dobiva 50, odnosno najviše 150 bodova ako se plaća trajnim nalogom."

ISPRAVLJACH POJAŠNJAVA: Točno, ako pretplatu ugovoris za T-Mobile broj koji je bio manje od 1 godine član "+cluba" ili "T-Cluba"

DŠ... je napisao: "Kreditna kartica T-Amex već duže od godinu dana ne može se aktivirati"

ISPRAVLJACH DODAJE: Točno.

DŠ... je napisao: "…a dvostruki bodovi dobivali su se samo u prvoj godini korištenja kartice"

ISPRAVLJACH POJAŠNJAVA: Tako piše na službenim web stranicama T-Mobilea. Ja sam ti primjer da to nije tako. Imam tu karticu otkako su je uveli 2004. i čitavo vrijeme dobivam dvostruke bodove na račun nje za sve T-Mobile pretplatničke brojeve koje plaćam putem te kartice. Nekad sam dobivao i dodatni novčani iznos za pretplatnički račun, ali su to ukinuli. Eto, i tvoj omiljeni operater (Tele2) je imao informacije koje nisu točne. Sredinom kolovoza je poskupio SE X.Arc s 1kn na 495kn (Smart 300), ali se na stranici operatera i dalje vrtila reklama za 1 kn, iako ga za toliko nisi mogao dobiti ni da si ugovorio Smart 400. Inače, T-Mobile je rekorder po objavljenim greškama na svojim web stranicama. Neko vrijeme me je to toliko smetalo da bi im slao molbe da isprave jer dovode korisnike u zabludu, sada se vise ne trudim. Znam pravu info, a ostali će valjda to pročitati na cafe.mobil.hr.

DŠ... je napisao: "mjesečni će račun na kraju pokazati je li kvalitetno obavio svoj posao. I što reći na sve tvoje tvrdnje? Imaš više desetaka pretplata, plaćaš desetke radijskih frekvencija i sve gledaš kroza bodove koji pretvoreni u kune ne vrijede mnogo."

ISPRAVLJACH POJAŠNJAVA: "ubrzo prelazim brojku od 20 T-Mobile pretplata.
    +MJESEČNI PRIHOD oko 7.000 kn = MALI prihod od prodaje T-Mobile minuta putem Tomato tarife Na tuđu račun + DOSTATAN prihod od nadoplata tuđih simpa računa iz djela tarifnog paketa pretplatničkih tarifa + NAJVEĆI prihod od prodaje smartphonea kupljenih za 1 kn.
    - MJESEČNI IZDATAK oko 2.000 kn = za sve pretplate i radijske frekvencije i kupnje smartphonea.
    =MJESEČNA DOBIT oko 5.000 kn = jedna dodatna plaća za malo dodatnog truda.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispada da si pravi fenomen!

Prvo kažeš da imaš 20 tarifa koje ti donose maksimalnih 900 bodova, a sada da si prebacio tek nekoliko Simpi koje su u T-mobilovoj mreži 4 godine!?

T-mobile ti godinama daruje dvostruke bodove za plaćanje kreditnom karticom, a u pravilima se spominje samo prva godina.

http://www.t-mobile.hr/pdf/T-Amex-pristupnica.pdf

Usto ti za svakih 100 kuna pri prelasku sa Simpe na pretplatu daje 123 kune.

Da i ne spominjem da ti Vip prebacuje tisuće kuna, a pravila dopuštaju 1600.

I tebi su svi koji nemaju takvu vražju sreću lovočuvari!?

P. S.

Čak da su ove bajke istinite, moram ti reći da se ozbiljna firma ne bavi preprodajom minuta, telefona i sličnim aktivnostima.

Poslovnjaci traže analizu troškova i preporuku najkorektnijih tarifa koje na kraju mjeseca ne smiju smanjiti kvalitetu komunikacije i moraju donijeti uštede.
    EDIT:
    Da demantiram još jednu Ispravljachevu netočnost. Prešao sam sa Simpe na pretplatu i prebacio 47.90 kuna. Po njegovoj logici, na računu za protekli mjesec trebao sam imati 47.90 + 23 posto, odnosno 58.9 kuna. No to se, jasno, nije dogodilo. Jedino što mi je T-mobile darovao jest zaokruženi iznos koji se sa 47.90 popeo na 50 kuna.
    Zadnji uredio Inovator : 07-12-2011 u 00:04

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koja je razlika između Simpe i Simpe Mix ??
    By target in forum T - Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-05-2009, 17:31
  2. Odgovora: 7
    Posljednji post: 03-12-2007, 14:34
  3. Odgovora: 8
    Posljednji post: 08-09-2007, 14:14
  4. prelaz sa simpe
    By hherman in forum T - Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-05-2007, 00:34
  5. Sa Simpe na Tele2