Ja imam karticu od 2 GB i radi ko zmaj. Nikad, ali nikad mi nije bio usporen ili tako nešto.
Inače, uzeo si dobar mobitel...![]()
Jučer sam u Vip-u kupio V640i, ali mem.karticu nisu imali pa sam danas malo prolunjao po dućanima i na par mijesta dobio informaciju da V640 ne radi dobro s karticama većim od 1 Gb.Navodno se mob jako usporava.
Na stranicama SonyEricsson Hrvatska piše da mob podržava rad s karticama do 4 Gb, a isto su mi rekli i na 062 000000.
Molim vlasnike navedenog mobitela da podijele svoja iskustva. Unaprijed zahvaljujem svima na korisnim odgovorima.
Ja imam karticu od 2 GB i radi ko zmaj. Nikad, ali nikad mi nije bio usporen ili tako nešto.
Inače, uzeo si dobar mobitel...![]()
No sikiriki...
trebala bi ici 4GB bez problema
For the hoven lands...
Mislim da ću i ja uzeti od 2 Gb, uzeo bi i od 4 ali sad ih nema tamo gdje su povoljne.![]()
Ja imam od 4gb, i meni je to ok sve radi ok. Iskreno nisam ni obraćao pažnju na to kako radi bez kartice inače moja kartica je obično uvijek skroz puna.Nikakave sporosti, a d abi me smetala ja ne primjećujem.
Dalje specifikacija je na 4 gb dakle to mora raditi i po specifikaciji.A nabasao sam da ljudi tvrde da im radi i osam gb.
Inače sad sam zaboravio koji model (mislim k750) frend je imao fon koji je specificiran na 2 gb, ali je stavio 4 gb i radi bez problema samo nešto sporije.
Dakle nikakvih problema sa 4 gb nisam ja primjetio.
Našao sam potvrde na stranim forumima da radi bez problema s 8 gb, tako da ću to uzeti čim prije.
btw a piše da k550 radi da 2GB a meni s 4gb radi ko zmaj
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Nekad ta ogranicenja imaju realne tehnicke razloge, no dosta cesto je to jednostavno najveci dostupni kapacitet kartica u trenutku izdavanja telefona.
Imam SE V640i i radi besprijekorno sa 2GB, isto je brz ko i bez kartice, eh sad jedino je malo sporiji kad ga upalis nakon sto je bio ugasen, pa onda čita sve podatke memorije i sa smoba i stog sticka. No poslije kad ucita radi posve normalno.
Bookmarks