Zadnji uredio Mario92 : 26-06-2009 u 18:41 Razlog: Dodavanje novog loga, tu su svi moji uratci
Ovaj logotip mi se sviđa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Također, ja sam za
Super si to napravio, Mario.
Samo se još malo urede ova bijela polja unutar adrese i super je.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ovo http://cafe.mobil.hr/ ti je malo premutno i promjeni boju tog iz plavo u recimo narancast![]()
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovo se veoma zaostrilo od kraja prosloga tjedna.
U pocetku je tu bilo samo par uradaka korisnika Mario92 koji su bili inicijativa za ovu temu.
Bitno je sljedece. Mi koji vodimo forum nismo ujedno i njegovi vlasnici. Vlasnik ovoga foruma je casopis Mobil i kao takav polaze sva prava na eksploatiranje istoga.
Stoga su kontaktirani odgovorni ljudi oko ovoga pitanja, s tim da ovakva izmjena ne moze biti realizirana bez njihova odobrenja.
Inicijativa je pohvalna i ukoliko dobijemo pozitivan odgovor definitivno cemo realizirati izmjenu loga, ali za sada prilikom rasprave oko ove tematike, novih prijedloga i sl. imajte na umu da jos cekamo misljenje odgovornih na ovu temu.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...................
.......
Zadnji uredio frish : 09-06-2009 u 20:07
@vuki a čemu ta šarolija, kao da smo u dječjem vrtiću? Verzija od Maria92 je, po mom mišljenju, puno prikladnija za ovakav forum. Ne mijenja bitno sam logotip, a ipak donosi osvježenje istog.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ovo što je Mario92 napravio mi se sviđa...
promjena je vidljiva, a opet, nije ništa drastično mijenjano...
Vukijeva verzija mi je malo "čudna". previše zaigrano. nekako mi je "mobitel" u drugom planu ...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i ja se slazem mislim da se @vuki kao zaigrao a da takvu drasticnu promjenu cafe.mobil.hr ne bi dizvolio.
@Mario92 - svidja mi se face lifting loga
Ako imas jos kakve daljnje ideje oko unaprijedjenja ili daljnjih zahvata na ovoj verziji...slobodno ih postaj ovdje.
Kada finaliziramo prijedlog mozemo kontaktirati jokera ili zappana oko dogovora (i potrebnih koraka) za implementaciju.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja bih osobno izbjegavao bevel & emboss na tekstu. Nisam fan tog efekta.
@Mario92,
IMHO, bilo bi dobro da slika bude iste velicine kao i trenutna, da se moze lakse zamijeniti.
Kod @vukia mi je pravo djetinjasto sorry @vuki a kod @mario92 mi je super ja bi cak njega uzeo....
Da...... pa baš...........
Vukijeva promjena je tako drastična da bi neki forumaši kao i sponzori foruma mogli dobiti srčani ako bi se koja šarenija boja pojavila na čelu foruma!
...............LOL...................
Ljudi koliko vi imate godina?
Koji ste vi pedesetogodišnjaci kojima smetaju veselije promjene!!! LOL
Evo sa manje boja, hahahahaha!!!Code:LL LLLLLLL LL LL LL LL LL LL LL LL LL LLLLL LLLLLLL LLLLL
Zar sve na ovome forumu mora naići na kritiku, a nitko nebi nešto sam pokrenuo, samo se čeka nekoga drugoga!?
Zadnji uredio VuKi : 05-06-2009 u 17:28
George Eliot
Bože ovo opet ode u krivu stranu.
A zar stari isto nema tri različita fonta?
Mislim, nije to meni važno da sada bude u nekim granicama "struke" ali zar nije u grafičkom dizajnu banera-reklame-loga važno baš to da "zapne za oko" istoimeni!
Znam da opet će neko reći da to i nije važno na ovakvome forumu ali opet je ljepo vidjeti da se netko oko nečega potrudi pa makar sa razmještajem slova.
George Eliot
@VuKi,
A jbg, kad se pojavi vise od jednog prijedloga za nesto, normalno da automatski krenu i komentari i osobna misljenja i razlozi za i protiv... Ne vidim tu nista cudno ni lose.
Ne znam zasto to shvacas tako osobno, ljudima se eto jednostavno vise svidja ovo nego ono (ili obrnuto), i gotovo.
@Mario92,
Da, znam da je zato, ali vjerujem da ce se to nekako ipak morati smanjiti, jer sumnjam da ce biti prihvatljivo imati dvostruko veci logo (i time automatski manje mjesta za koristan sadrzaj ispod) samo zbog efekta.
Mozda da malo smanjis/snizis refleksiju, time odmah dobijes i na nekoj perspektivi...
EDIT:
Mislio sam na ovako nesto:
Nije bas najljepse, cisto da se vidi sto mislim.
Zadnji uredio ravilov : 05-06-2009 u 17:49
Ma ja obožavam komentare ali me ubije u pojam da toliko mlada populacija na forumu ne voli nešto veselo, a ne govorimo o avatarima ili potpisima koji bi napravili prešaren forum!
Nažalost uvijek krivo nešto napišem ili spomenem pa me netko i krivo shvati.
Žao mi je što se nekome nesviđa ali je u najboljem mišljenju pravljen za forum koji vrlo rado volim posjetiti!
George Eliot
@ravilov: OK, skužil sam na kaj misliš. A kaj sad fali ovom tvojem? Kolko vidim dobro je (sad sam na mobitelu). Mislim da je ovaj logo OK.
Bookmarks