A sto se tice problema, 6500 se niti ne moze puniti preko USB kabla, a za autopunjac ne znam zasto ne radi (osim ako je i on na MicroUSB port, onda vrijedi ista stvar ko i za kabel).
EDIT: Sorry, sad sam vidio da sam krivo reko ovo u vezi punjenja.
Imam jedan cudan problem, a potrebno mi je hitno rjesenje...
Radi se o tome da mi se 6500 Classic nemoze napuniti preko auto punjaca ili preko USB kabela dok se sa "obicnim" punjacem normalno napuni.
zna li netko u cemu je problem i jel potrebno neku postavku promjeniti kako bi otklonio kvar?
Autopunjac je potpuno nov a USB kabel je nekoristen...
Hvala svima!
A sto se tice problema, 6500 se niti ne moze puniti preko USB kabla, a za autopunjac ne znam zasto ne radi (osim ako je i on na MicroUSB port, onda vrijedi ista stvar ko i za kabel).
EDIT: Sorry, sad sam vidio da sam krivo reko ovo u vezi punjenja.
Zadnji uredio gljiva1000 : 05-10-2009 u 23:06
Isti port je na punjacu, USB kabelu i na autopunjacu...
Ovaj obicni punjac normalno puni, ova dva nikako... A do obicnog trenutno nemogu, tako da stvarno trebam savjet
Zadnji uredio HCSC : 05-10-2009 u 21:43 Razlog: obrisan višak
autopunjač je originalan ili neki zamjenski?
puniš na usb-u na kompu ili laptopu?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ispricavam se na krivim informacijama, zabunio sam se u vezi toga da 6500 ne puni preko microUSB-a.
Punim na USB na kompu. Auto punjac je zamjenski... nije mi jasno zasto nece... Pokusavam vec 3 dana i nikako...
Ima li netko neko objasnjenje ili slican problem?
Probaj malo ocistiti punjac, da li svijetli ona plava lampica na auto punjacu? ja nemam problema s tim ali moram paziti kako spajam auto punjac u konektor u autu
kao prvo nabavi originalan auto punjač
kao drugo, možda ti je problem u kompu, jesi li probao na drugom kompu?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks