...pa jesi probao provjeriti postavke galerije, npr. odabrati da zadani folder (mapa) bude galerija slika na mem. kartici a ne na telefonu...
6220 clasic kad slikam kamerom uopče ne sprema slike u galeriju.
Kad otvorim mob (mem. karticu) explorerom x-plorer (ili bilo kojim drugim) slike vidim da su spremljene na mem kartici
Kad stavim da mi slike sprema u memoriju telefona onda sprema slike i u galeriju a kad je stavljeno da sprema na mem. karticu uopče nema slika u galeriji.
Neznam u čem je kvaka!
...pa jesi probao provjeriti postavke galerije, npr. odabrati da zadani folder (mapa) bude galerija slika na mem. kartici a ne na telefonu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U galeriji mora biti pod datoteka sa imenom (photo,fotos ili slicno),pa u toj datoteci imas datoteku-e sa slikama koje si napravio,nemam vise 6220 pa se ne sjecam tocno.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
je ima datoteke sa imenom slike,video,muzika... i kad otvorim slike nema nikaj prazna mapa mada sam slikal.
Kad otvorim explorerom te slike onda vidim nikak drukčije ih nemogu vidit osim explorerom.
Napominjem da je do jučer sve bilo dobro i sve šljakalo a nikaj nisam diral i sam se najednom pojeb..o
Probaj na Pc-u sa kartice skinuti slike,uz pomoc citaca kartica ili preko kabela prenos podataka ili tak nekak ne pc suite. A ovo na mobu stvarno cudno.
Symbian & Windows Mobile
Symbian & Windows Mobile
metnul sam ja na tvorničke postavke al ista stvar.
e sad neznam dal da napravim hard resset jel bi to rješilo stvar, ako bi ja bi ga napravil a šteta mi je imam dosta programa...
al najvjerovatnije bum to napravil pa kud puklo da puklo.
probal sam na update softwera al veli da imam najnoviji mada na onim stranicama za provjeru softa ima i novijih
Ako ga budes formatiral obavezno to napravi i sa karticom,naravno prije si bar svu multimediju pospremi na Pc kasnije vratis natrag u MS.
Edit: kaj se tice nadogradnje softa za 6220 c ti ne treba Pc utipkas *#0000# pokazat ce ti verziju softa itd kao i opciju imas u kojoj odaberes da se mob nadogradi .
Symbian & Windows Mobile
ma znam za to i imam verziju softa 03.23 RM-328 i kad idem sa NSU programom kaže mi da nema noviji soft iako na ovoj stranici http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/ piše da ima i novijih softwera
Bookmarks