uff šta je ružan... jel imaju negdje napisane specifikacije? GSM Arena ju još nema u svom popisu.
uff šta je ružan... jel imaju negdje napisane specifikacije? GSM Arena ju još nema u svom popisu.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ajme meni!
spada u top 10 najružnijih mobitela definitivno.
Ako će ovo izaći onda samo mogu reći.
Bravo Motorola - recesija je nula za ono što si sami možete napraviti
Nadam se da je to neki prototip od kartona- da ga još nisu stigli obojati
Ovako mi izgleda kao neka igračka.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ružan skroz. Mislim da ce i specifikacije opravdat izgled samog moba. Kad sam vidio naslov "W7",pomislio sam,evo neka zvijer...![]()
* 2.2 inch QVGA display
* Music player
* FM radio
* 2MP camera
* Secondary camera for video calls
* MicroSD card support
vidim da su se jaaaako potrudili oko kamere...a i sto se tice izgleda je uzasan......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
vidite da ipak nije onako ružan
ima accelometar, pa trešnjom telefona se može ugasiti zvuk, upravljati reprodukcijom glazbe i slično
"Shake up your everyday phone experience by controlling MOTO W7 using simple hand gestures, taps and flicks. Flip the phone over to silence the ringer of an incoming call, snooze the alarm clock or pause the music. Shake twice to instantly launch your favorite application, such as the music player. When showing off your photo albums or music libraries, flick the phone right or left to move between songs and images. "
ostali specovi:
fm radio
3G
8GB microSD
2mpx kamera
E šta kombinacija boja i materijala može promijeniti....
Sad je ipak malo privlačniji!
Bookmarks