ako misliš na UMTS mislim da će biti odmah jer i pretplatnici ako žele video razgovor moraju nekog nazvati a to znaći da mora biti i na prepaid
Sve u svemu super zvuci, samo se nadam da ce to sto prije biti dostupno i za prepaid:
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3...&idnews=248748 :bunny:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako misliš na UMTS mislim da će biti odmah jer i pretplatnici ako žele video razgovor moraju nekog nazvati a to znaći da mora biti i na prepaid
Ne, nego na BlackBerry,
da cujem sada, sto mislite kada krecu sa komercijalnim radom???
...tebi se čini isplativim plačati mjesećno 191 kunu za to da bi imao uvijek dostupne mail-ove???
to je samo za corporate. nije za obične smrtnike
dobar grah daleko se čuje
...a kad bi trebao UMTS krenuti u komercijalnu upotrebu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa po zakonu oni bi trebali poceti s komercijalnim radom za najskasnije 6 mjeseci od dodijeljene koncesije...
a sada... viditi cemo, mada mislim da je to moguce...
maraschino - PTICICA
Moraju jos potpisati ugovor sa drzavom ili kim vec.
@dmi: to je flat-rate EDGE, a posto meni internet mjesecno stoji malo manje od toga, meni bi bilo itekako isplativo, a vjerojatno i vama jer je to po mom misljenju dobra konkurencija ADSL-u.
...ali BB nema punu funkcionalnost recimo kućnog računala pa tko voli...
Zasto ne bi imao? Treba ti samo mob i data kabel, IrDA ili bluetooth. Cak i jeftinije ako si pretplatnik nego da uzmes ADSL poslije one akcije za 0kn.
...čekaj ti misliš da ćeš moći spojiti BB sa kompom i imati prenos preko GPRS-a ili EDGE-a ili sam krivo zaključio...
Možda planira izvaditi karticu i staviti ju u neki drugi telefon...
...hm, pa sad ne mislim da će se VIP dati nasanjkati da da flat rate za sitne novce...
K'o bog će dati neke sisteme spajanja koji će poništiti sisteme zlouporabe (nažalost)...
Živi bili pa vidjeli... Kupiš si laptop, edge PCMCIA karticu i gdje god bio si na flatrate-u...
mislim da je to namjenjeno samo za mailove
...i ja mislim - malo sam gledao specifikacije BB uređaja i prvo što bode u oči je jednostavnost rada s mail-om ostale funkcije su dosta zabačene (SMS, pa ćak i govor)...
Mišljenja sam da će se to davati kao negovorna opcija - samo prenos podataka...
Frend kaže da su barem na području Zagreba, VIP-ove bazne stanice nadograđene i da se uvelike surfa na 384kbps...
Navodno i T-Hate jake snage rade na nadogradnji...
Službeno je pokriveno više od 90% Hrvatske. Ja nisam ovdje imao priliku isprobati.
A koji mobovi za sad uopce imaju BlackBerry?
May the Force be with you!
niti jedan, treba ti blackberry uređaj...
Ima Sony Ericsson P910.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hmmm, baš me zanima jel to onda ograničeno samo na mailove, data, ili mailovi + voice...
ma ne brinite to još nije u ponudi. Za jedno par metri će biti aktualnio.
Bookmarks