Starting with you.Izvorno postao XLR8R
Meni je ovo prvo palo na pamet. Kao, friški sam ovdje. Sad baš više i nisam. Al' neka...
Gledam malo po popisu clanova i ima nekih stvarno cudnih (necu ih nabrajat, javit ce se) pa me ful zanima... A mozda otkrijemo ponesto novo
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Starting with you.Izvorno postao XLR8R
Meni je ovo prvo palo na pamet. Kao, friški sam ovdje. Sad baš više i nisam. Al' neka...
Mogao sam si mislitiIzvorno postao frish-KI
...Jedna pjesma se tako zvala (daaavno), a posto mrzim caps lock tipku sad je dosla na svoje...
Sta bi to znacilo da si sad "gnjili"Izvorno postao frish-KI
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Najčudniji nick mi je ?????? , mislim da tako nešto nije dozvoljeno ni primjereno,bar nisam vidio na ni jednom forumu, no nemam ništa protiv toga možda dečko ima nekakav opravdan razlog.
kao neobično m uje u životu , sve mu je nepoznato i sl
ja sam svoj dobi ona način da sam bio bannan , pa sam nekak mislio da se vie nemogu koristit starim nickom (hrvoje xyz) . buduci da je jedan frend imo nick smogovac , a onda su se na telki reprizirale nase satriej serije , ja uzo ovaj ...
hehehhe
@ gruntovčan > btw. jesi ti na mom forumu prijavljen kao "hrvoje xyz" ?
Ja sam pola sata lupao nick prilikom svoje prve registracije na jednom sajtu,a na TVu je bio jedan crtic!POGODITE KOJI???![]()
VUKI
U čast mog bivšega psa ljubimca bio je legenda!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ante_Gotovina
Osama
VIPnet
T-mobile
evo par dobrih nickova za nove članove)
Zanimljivo pitanje, sestra mi je donjela sapun sa maturalca iz Grčke na kojem pise ATNO i on mi je bio kod monitora i kad sam se trebao regat pogledam prvo na sapun i reko ajde neka bude ATNO
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
hahha
@aco jesam.
htio b ikartu za indiru jso uvjek![]()
@gruntovčan > pa što nisi sudjelovao u nagradnoj igri, ajde smislit ću nešto, nazvat ju je ovih dana da vidim jel mogu produžiti nagradnu igru dosta vam ima zainteresiranih
ah nisam stigo . daj ajd probaj nes!
pliz!
Ja tek sad vidim da nisi ANTO,kao sto sam uvek citao... ooops....Izvorno postao Atno
George Eliot
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
Izvorno postao XLR8R
ha, a deder mi reci otkud tvoj nastade?
Ne kužim, jesi ljut na moju šalu ili misliš da je smiješno?Izvorno postao aco
![]()
George Eliot
nisam ljut,zašto bi bio![]()
OK ali nisam skužio šta želiš reći saIzvorno postao aco
Originally Posted by aco
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
George Eliot
Ovo nije baš iskopirano jer je ovakvih tema bilo ovdje već pred neko vrijeme.Izvorno postao ana222
Tamo sam i objasnio svoj nick, ali evo još jednom: DARKo
kinfa - > fakin
iz zabjejancija koje svaki dan priređujem učiteljima
Ja dosad promjenio par nickova, svi više manje nemaštoviti jer sam papaq, priznam
Daklem, osim ovog Domi - jer sam Domagoj jelte, tako me zove hrpetina frendova još iz doba osnovne škole; koristim još i schizophrenic i shizo- (ova zadnja dva koristim uglavnom dok se napucavam po nekim serverima dok igram MP, ali isto tak na serverima me možete nać i ko Domi-a)
Kaj se tiče nastanka nicka, prvo sam koristio shizo- jerbo sam živčenjak, a onda sam s vremenom to malo addonao na schizophrenic.. eto![]()
Šipoš = Šile
Ima smislaIzvorno postao Šile
![]()
![]()
Bookmarks