Koliko znam sa novim softverom ne radi na Tele2 kartice,već samo na T-mobile i Vip.Prijatelj koji ima iPhone 3G je popizdio kad je stavio novi softver i sad mu ne radi na Tele2 kartice.
Molim vas za mene laika, dali se može otključati Iphone 3g koji je zaključan na T-Mob da ga mogu koristiti sa Tele2 karticom.
Previše mi je dati 3800 kn za slobodan uređaj kada ih ima zaključanih po oglasniku već za 2200 kn.
![]()
Koliko znam sa novim softverom ne radi na Tele2 kartice,već samo na T-mobile i Vip.Prijatelj koji ima iPhone 3G je popizdio kad je stavio novi softver i sad mu ne radi na Tele2 kartice.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60858 -> tema o iphone unlocku
Unlock kartice s novom verzijom iPhonea (02.30.03) rade probleme s Tomato i Tele2 karticama
Forumaš godine :)
Na staroj verziji je radilo...
Forumaš godine :)
Ovako; imam iphone 3g i tele2 postpaid. Sam sam napravio soft unlock iphone-a i Tele2 kartica savrešeno radi.
Postoji samo jedan manji problem,a to je reboot odnosno gašenje telefona. Kada ga ponovno palite unutra stavite bilo koju Tmobile sim karticu...kada sa mob upali..izvadite tu Tmobile, ubacite Tele2..upišete pin i sve savršeno radi.
Dakle, Tele2 KARTICE DEFINITIVNO RADE NA IPHONE-U 3G ! ! !
Ofkors! 2.2 Fw dolazi sa QUICKPWN kada se radi jailbreak, bez toga bye bye...Obro' si zelen bostan
Dakle, upgrade fw na 2.2 --> jailbreak --> soft unlock
ovo je jedini post gdje su u naslovu "iPhone 3G, Tele2" pa ako sam zalutao u moru postova korigirajte...
nikako da upogonim iPhone 3G da ode na net preko GPRS-a!!!
upisao sam tamo u postavkama pod APN wap.tele2.hr, prepaid bla,bla korisnik sam, ali pojma nemam kamo se upisuju:
Proxy: 130.244.196.090
Proxy: 193.012.040.066
moze kakva pomoc..?
hvala svima unaprijed
/EDIT/
iPhone je jailbreak-an, gore su Cydia ili kako vec, Instaler...
takvog sam ga kupio, decko je imao Vip karticu unutra...
Bookmarks