Tmobile ti mora pomoc. Nisu te dobro preportali. Ili si ostao i u bazi Tele2 ili Tmobileu nije proslo portanje kako spada.
Uglavnom oko tog problema se uvijek obracas onome kome prenosis broj i on to rjesava dalje. U ovom slucaju Tmobile.
Bok !!
Imam jedan problem, pa se javljam ovdje u nadi da netko možda zna odgovor na njega budući da je služba za korisnike nemoćna.
Naime radi se o mom sekundarnom broju 0921xxyyzz koji sam prvo prebacio iz tomatoa u tele2, a onda iz tele2 u t-mobile, jer sam svoj glavni broj 098 prebacio kod telaca, uglavnom da ne duljim ovaj broj 092 koji je sada u t-mobile-u se ne može nazvati niti s jednog FIKSNOG operatera (ispravak: metronet,optima i iskon šljakaju, t-com nula bodova), javlja poruku BIRALI STE BROJ KOJI SE NE KORISTI, dok pozivi sa svih mreža uključujući i one brojeve koji su prebačeni u druge mreže funkcioniraju normalno.
Provjerio sam u više aparata, a također sam provjerio da možda nemam uključene i neke zabrane, ali sve je čisto.
Da li je netko imao slične probleme ??
Zadnji uredio krokan : 23-04-2009 u 19:24
Tmobile ti mora pomoc. Nisu te dobro preportali. Ili si ostao i u bazi Tele2 ili Tmobileu nije proslo portanje kako spada.
Uglavnom oko tog problema se uvijek obracas onome kome prenosis broj i on to rjesava dalje. U ovom slucaju Tmobile.
dobar grah daleko se čuje
Već sam 6 mjeseci u T-Mob-u i samo mi je jedna osoba rekla za taj problem prije par mjeseci, a tek danas sam ja to uočio. Svi uglavnom zovu na glavni broj, a na ovaj ako zovu, zovu s mobitela, pa tako ni nisam ništa primjetio, ali problem očito postoji. SZK je proslijedila sve tehničkoj službi pa bumo vidjeli !!
Upravo isprobao fiksne operatere koji su mi dostupni, evo rezultata:
Optima
Iskon
Metronet
T-Com
p.s. pa ne mogu vjerovat da bojkotiraju vlastitu firmu![]()
Riješeno, T-com jedini nije ažurirao svoju bazu, tak da sada stvar šljaka!!!
Može LOCK
Bookmarks