Može a pogledaj na elektromagicov sajt za cijenu. (imaš temu sa linkovima u ovom podforumu)
MOŽE LI SE NA t630 STAVLJATI BLJESKALICA??AKO MOŽE DI JE MOGU KUPIT I KOLIKO KOŠTA????
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Može a pogledaj na elektromagicov sajt za cijenu. (imaš temu sa linkovima u ovom podforumu)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
MOŽE LI SE STAVLJAT BLJESKALICA OD t610
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
AFAIK, da...
Da ne otvaram novu temu za ovaj mobitel , može li se kod propuštenih poziva vidjeti i vrijeme ili samo datum propuštenog poziva????
Ja možda kupim t630,pa mi reci kakav je općenito.jeli dobra kamera,i ekran?
I općenito jeli dobar mobitel?
Killing me,softly...
Otvori novi thread pa postavi konkretna pitanja, do tada te mogu samo uputiti na revieowe po internetu...
Moze u toku dana (do ponoci). Vec sutradan ce se videti samo datum. Ako ti je bas bitno mozes u telfonu promeniti datum na jucerasnji i videces podatke o vremenu poziva. Za starije pozive postavis datum u telefonu na dan kada je poziv ostvaren i ponovo dobijes vreme poziva. Nije bitno koliko je davno bio poziv, telefon uredno pamti i ove podatke. Nejasno mi je zasto Ericsson (Sony Ericsson) insistira na ovakvom nacinu prikazivanja ovih podataka kad telefon, evidentno, ima ove podatke.Izvorno postao xena
Xena, koliko znam za k700i i t630, možeš vidjeti oboje. Ali, zar je to toliko važno?
Zadnji uredio whiteboy : 27-10-2004 u 22:01
Meni se čini da na t630 ukoliko je jezik postavljen na hrv. ne prikazuje vrijeme, nego samo datum, a dok je na engleskom sve radi...
idem pogledati u biti....
...
vivicav je u pravu, ja sam si zabrijao![]()
Pa meni je prilično bitno zbog priride posla.Izvorno postao Duckzilla
Ovo je za VIVICAVA!!!
Bookmarks