Mislim da bi trebalo radit. Baza je uglavnom svugdje ista,pa tako npr instaliras XP Home edition,i uvalis product key za XP Pro,i ostane pro na kraju,pa mislim da je tako i s Vistom.
Kupio sam laptop u njemackoj i na njemu sam dobio originalnu vistu home premium, ali na njemacki i 32 bitna je.... posto bi htjeo instalirat englesku vistu (bez nekih language packova da instaliram) i da mi prepoznaje svih 4 gb rama koje imam htjeo sam stavit 64 bitnu, englesku verziju viste.....
dali ja mogu aktivirat tu vistu sa ovim product keyom koji imam od trenutne verzije????
ako nemoze na 64 bitnoj, ocel radit taj product key na 32 bitnoj, ali engleskoj verziji??? unaprijed hvala....
Mislim da bi trebalo radit. Baza je uglavnom svugdje ista,pa tako npr instaliras XP Home edition,i uvalis product key za XP Pro,i ostane pro na kraju,pa mislim da je tako i s Vistom.
...na 32-bitnoj bi trebalo proći, dok za 64 nisam siguran...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a di mogu skinut vistu home premium (32 i 64 bitnu) a da nema nikakvih krekova na sebi niti vec upisanih product key-eva??? znaci da je ko ona kad kupis..... ja uz laptop nisam dobio nikakav cd , nego ima ona HP RECOVERY PARTITION, pa snje instaliram .... a ta sa particije nema eng.... pa ako neko moze postat link di mogu skinut vistu koja nije preradjivana....
Poslao sam ti jedan link,pa malo procackaj...![]()
Bookmarks