Probaj promjenit zastitu, mozda ti je mreza skrivena. Stavi zastitu WPA 2PSK.
E ovako pozz narode, imam nokiu n96 i ona prodrzava wlan a imam i na pc ASUS Wi fi- 138G R1.21 (Marvell Libertas 802.11b/g Wireless), i napravim je ono lokalnu mrezu al na mobacu je nevidim uopste!! Do cega je!? I kako to da popravim !?
Probaj promjenit zastitu, mozda ti je mreza skrivena. Stavi zastitu WPA 2PSK.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pozdrav svima!!!
Mene isti problem muci,imam n95 i nikako ju nemogu spojit na svoj komp preko WLAN-a, prvo mobitel nadje moju mrezu, a kad se krene povezivat, onda mi posalje error da nemoze nac mrezu... Mislim da je mozda skrivena. Da li bi mi netko mogao objasnit kako da ju "otkrijem" i da promijenim sifru za WLAN... hvala.... na ostale WLAN-ove se normalno spajam....
@mrava
Ja na svom N95 8gb bez problema idem preko wlan-a, mozda moras konfigurirati svoj router da omogucis pristup i drugim uredajima svojoj mrezi. O konfiguraciji routera pogledaj u knjizici s uputstvima koje si dobio uz router.
I ja sam se sa svojom Nokiom spojio na druge mreže, al na svoju nemogu nikak....nekak cu to trebat podesit...
Ako mozes napisi ukratko koji router imas i kakve su ti postavke
Thomson ST780
evo nes od postavka:
Wireless Access Point - SpeedTouch542AD4
Configuration
Interface Enabled: Yes
Physical Address: 00:900:F7
0:B2
Network Name (SSID): SpeedTouch542AD4
Interface Type: 802.11b/g
Actual Speed: 54 Mbps
Security
Allow New Devices: New stations are allowed (via registration)
Security Mode: WEP
evo da ne otvaram novu temu postavit cu pitanje ovdje.....
jel je moguca se spojit mobitelom i PC-u isto vrijeme sa ovakvmo shemom
Code:-->D-Link-524 --> n5800 i laptop d-link 584t --> --> racunalo
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks