Imam mda compact-a, kupljen u njemačkoj znači od t-mobila je. Na njemu je wm 2003 nisam siguran je li WM 2003 SE. jer je ppc djelimično u defektu. Na njemu je bio rom njemačiki tj jezik, pa sam pokušao promijniti nadograditi engleski rom, no međutim nisam pazio pa sam skinuo rom za htc univerzal. Poslije toga ppc je zablokirao, gaso sam palio odvajao bateriju jer nije bio nikako aktivan. Skinem rom na njemačom da bi riješio problem. Skinuo sam ovu verziju rom-a ma_tmde_11301_129_11200_ship. kada sad ppc starta pojave se u uglu ove oznake šta je od ovoga rom:
R 1.12.00
G 1337.42
D 1.13.01 GER.
Pretpostavljam da je ovo posljednje verzija roma, pa sam zato i skinuo tu verziju. Uspješno nadogradim rom, sva tri koraka odradi i hard reset (power + reset) i ništa se ne desi. Znači ppc zaglavi na logu od windowsa ako darnem displaj pojavi se Touchscreen i tu ima onj plusić za testiranje displeja, znači win se ne učitaje dalje. Imam instaliran Active Sin 4.5 i uspješno ga sinhronizujem, vidim sve foldere na njemu i win folder, mogu ga otvarati i kopirati itd. Pitam one koji znaju nešto više o tome jel ima spasa. Par dana sam na forumima od jutra do noći i ništa ne mogu naći. Pomoć svaku molim.

Odgovori uz citat
Bookmarks