Imas MDA compact?
Ja imam I-mate JAM i vrlo sam zadovoljan.
Na trenutnačnom Compactu nedostaje mi dobro implementiran Bluetooth te WiFi... Znate li slučajno neki source gdje bih mogao naći info o novom Compactu. Guglao sam i ništa. Thnx![]()
Imas MDA compact?
Ja imam I-mate JAM i vrlo sam zadovoljan.
Nemam još. Mislim dobro to je isti HTC uređaj pod drugim imenom. Kako si ga nabavio? Vidio sam doduše da ga ima expansys.com. Da li mi možeš reći gdje si ga nabavio te po mogućnosti po kojoj cijeni? Da li ima Jam Wifi ili nažalost kao i Compact 1 nema?
>Nemam još. Mislim dobro to je isti HTC uređaj pod drugim imenom. Kako si ga nabavio? Vidio sam doduše da ga ima expansys.com. Da li mi možeš reći gdje si ga nabavio te po mogućnosti po kojoj cijeni? Da li ima Jam Wifi ili nažalost kao i Compact 1 nema?
Je, isti je uređaj kao i MDA, plus što je unlockan i operacijski je na engleskom. (no nema neke sitne programčiće u ROMu kao MDA - program launcher, GPRS monitor i zip koliko sam primjetio - ali to ti i nije bad jer ionako ima brdo programa za PocketPC). Čekao sam da stigne MDA u T-mobile (lijepo su rekli krajem siječnja) i kad je prošla i veljača uzeo sam ipak JAMa s Expansysa. 340 funti plus poštarina i porez. Ako imaš nekoga da ti ga uzme i donese bilo bi najbolje. Nema Wifi, ali možeš si kupiti SD 256MB + Wifi karticu.
Nažalost nemam, budem morao preko Fedex dostave, ali nije bed. Inače kako bluetooth radi? Nešto govore da je loš, da li je to istina ili samo pretjerivanje? Da li vrijedi onaj case koji se dobi uz Jam?![]()
>Nažalost nemam, budem morao preko Fedex dostave, ali nije bed. Inače kako bluetooth radi? Nešto govore da je loš, da li je to istina ili samo pretjerivanje? Da li vrijedi onaj case koji se dobi uz Jam?
Case koji dobiješ je OK i ja ga koristim kao holster na opasaču hlača. Do sad sam imao običaj prijašnju Nokiju 7250 nositi u džepu, ali moram priznati da ni ovako nije loše. A ima i svoje zdrastvene prednosti :-)
Što se tiče bluetootha - nisam ga osprobao sa slušalicama. Isprobao sam ga s Nokiom 6630 i radi. Prepoznavanje i uzajamni prijenos podataka.
Hvala kolega, inače imam dosta PPC softwarea pa ako zatreba što samo emajliš or icqiš![]()
Imam i ja nešto. Koji ti je mail?
Bookmarks