Uzmi 5800XM. Veliki ekran je pogodan za filmove, a što se tiče formata filmova nemaš brige jer postoje razni media playeri za Symbian.
POzdrav,
eo jedan lik sa pcplay foruma mi je rekao da je ovo najbolje mjesto za ovakva pitanja.
Ovako...
meni treba mobitel s kojeg cu s hvatat wlan na poslu i surfat...igrat igre kao ogame itd...
druga stvar zasto mi treba je povremeno gledanje filmova dok picim u busu do ZGa...
Znaci mob kao mob netreba imat neke posebne funkcije...nece mi cak ni biti primarni mobitel...
cisto za povremeno gledanje filmove i svakodnevno surfanje netom...
dajem do 3000kna bez pretplata...
Za sada sam gledao nokia 5800 i LG km900 Arena...
koliko sam skuzio nokia 5800 malo zeza zato sto se mora prebacivati u neki posebni formati filmovi.ali opet je jeftinija i ima symbian...
LG je navodno bolji za filmove...
Pa ako bi mi netko mogao malo pomoc...ako ima jos neki takav mob koji pls do tell![]()
Uzmi 5800XM. Veliki ekran je pogodan za filmove, a što se tiče formata filmova nemaš brige jer postoje razni media playeri za Symbian.
Složio bi se za 5800XM,ali pogledaj i KM900 Arenu jer je već dobila pozitivne kritike.
Evo danas sam se malo prosetao do trgovina...pitao malo ljude koje rade tamo i svi predlozili 5800...i meni se svidjela kad sam je uzivo vidio i pokusao malo prckat po njoj...
kuzim si njega uzet za koji dan...
jel ima netko tko mozda na njemu gleda filmove?
Ima, ima, sve se lijepo odradi sa format factoryem, a prikaz na mobu je odličan, slika je fantazija, čak i kad se spoji na tv sve odrađuje kak treba, ja sam prezadovoljan sa mogućnostima telefona, bio bi savršen samo da je napravljen čvršće, od boljeg materijala, to mu je po meni jedini nedostatak, ostalo je sve 5!!
Pogledaj si mozda i iphone 3g, ima jos veci ekran tako da ce ti gledanje videa bit jos bolji a ima i najbolji touch od svih....njega sa garancijom, potpuno novog mozes nac vec za 2000kn
OPOMENA autoru nokru_os
Pošto si novi korisnik trebao si se upoznati s PRAVILIMA FORUMA. Ovaj put sam ti ispravio naslov, ali svaka iduće greška će završiti u Recycle Binu.
Moderator
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samo da se pohvalim da sam uzeo danas 5800...
fora mob.malo zahebano surfanje al naviknit cu se.
trebao bi nekog tko ga ima i tko ga je "pimpao" da mi ukratko na pm napise sta sve trebam napravit. Od fora za gledanje filmova, boljeg softvera, boljeg internet preglednika itd.![]()
Bookmarks