VIP se u zadnje vrijeme stvarno trudi.
Jedina mana ovome je što ja nikada ne potrošim više od 75kn mjesečno, a u prosjeku je oko 50kn mjesečno.![]()
Što?
VIPme.bonus je nagrada najvjernijim VIPme korisnicima. Moći ćete ga pronaći u obliku dodatnih kuna na vašem VIPme računu.
Ako koristite svoj VIPme telefonski broj najmanje 4 mjeseca i mjesečno obnavljate svoj VIPme račun s minimalno 135 kuna - možete ga očekivati već sljedeći mjesec.
...više na -> http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=5185641 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
VIP se u zadnje vrijeme stvarno trudi.
Jedina mana ovome je što ja nikada ne potrošim više od 75kn mjesečno, a u prosjeku je oko 50kn mjesečno.![]()
...ja ću ga sigurno dobit jer ovaj mjesec moram kupit bon od 100 kn,a onda još jedan od 35 kn nije problem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E ovo je strava stvar nisam jos detaljno procito al vec sam se pito sta ce bi t napa prepaid korisnicima. Jos kad bi htjeli otkupit ove izgrecane bonove pun mi ormar njih![]()
Odlično, ovo mi je dodatnih 25 kn na račun mjesečno, jer sam 5 godina na vipme-ju a ionako mi nadopunjuju račun sa 150 kn mjesečno.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I ja sam 4 i nesto godine registriro sam se i sad cekam prvi![]()
Još jedan u redu![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks