Evo download manager za firefox![]()
Moja ideja ove teme je ponuditi korisne i dobre dodatke (add-ons) za Mozillu Firefox... Na to me potaknuo jedan odličan dodatak zvan Cooliris, koji je pretraživanje YouTube filmova i Google pretragu slika predstavio na vrlo atraktivan način...
Još jedan koristan dodatak, koji sam vidio od Vuki-ja () je Speed Dial , koji umjesto naslovne stranice stavlja listu stranica koje korisnik najćešće koristi...
Želio bih da ovdje stavite linkove na svoje omiljene dodatke za ovaj popularni browser...
![]()
Evo download manager za firefox![]()
Još jedan dodatak za download s Youtube![]()
Sve addone linkate s iste stranice a to je: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
Ta stranica ima i mogucnost pretrazivanja i kategorije i puno vise toga nego sto ova tema moze ponuditSvatko ima svoje interese,pa smatram da je ovaj thread nepotreban...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Download Helper je odličan za skidanje filmića s You Tuba.
Ima jako dobrih riječnika, samo selektirate strani tekst i on u sekundi prevede.
Postoji i vremenska prognoza, uvjek u doljnjem desnom kutu pokazuje trenutnu temperaturu i dali je oblačno, sučano.. kako će vrijeme biti sutra... Zato i volim Mozillu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks