Najvjerojatnije je nekakav bad sector. Koji je disk,kakav?
Stvar je u ovome: računalo se dosta čudno ponaša, svako malo se kao "zamrzne" na 10-ak sekundi, pa onda nastavi sa radom, i kad se zamrzne čuje se kao neko tiho grebuckanje. Sa programom "HD tune" sam našao jednu grešku i piše "error at 443 MB (LBA 908688)" Da li netko zna u čemu je problem?
Najvjerojatnije je nekakav bad sector. Koji je disk,kakav?
Skini si Tune up 2009 ako ga već nemaš i pokreni TuneUp Disk Doctor, on bu ti skeniro sve i popravio bad sektore
The Quieter you become the more you can hear.
ako je stari hard disk 4-5godina... to je vec normalno.... najprije ce ti bit bad sectori, to ce popravljat, al ce ti jednom otic igla skroz i onda bok.... laganini planiraj o kupnji novog,, i sa Ghostom napravi image particije, hard diska dok ti jos radi hard i prebaci na novi da ne izgubis podatke i da nemoras sve instalirat ispocetka....
HD je Maxtron, i dosta je već star, velik je 80 GB. probao sam sa tune up 2009 ali isto je. ima li kakav program koji će mi pregledati HD i naći ako je u kvaru da znam da li da kupujem novi.
...postoji hdd regenerator koji ti je uključen u Hirens Boot CD-u ...
...potraži na netu taj Hirens, skini, sprži i boot-aj ga - imaš odmah na prvoj stranici izbor Hard Disc Tools -> HDD regenerator ...i pusti ga nek skenira cijeli disk - najbolje preko noći...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da tak je i meni bilo na starom kompu, rađe ti lijepo napravi fini image, i kupi novi, ajd ako si kraćeg đepa imaš od 120 GB već za kojih stotinjak i neš sitno kuna...igla ti je sigurno već pri kraju i onda to radi svoje kao npr. bad sectore![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
instalirao sam cijeli sustav ponovo i sad radi dobro. tko zna šta mu bi!
Bookmarks