Do nedavno sam išao na plivanje,a iskustva sa sucima nisam imao
Ajde ziher da trenirate neki sport ili ste trenirali. Pa ajde napišite vaša iskustva sa sportskim sucima....
svaki sudi za domacina to je definitivno tako (u seljackim ligama)
Slušao sam na moru suca neke x-te nogometne lige, uglavnom priče su prestrašne.
Ima jedan koji prije utakmice najružnijem iz momčadi koju baš ne voli u svlačionici kaže da je ružan i da odmah ima žuti karton![]()
ja sam ih upoznao jako puno barem ovih nogometnih....
ali sam se i naslušao priča svakakvih od njih...
...ali nam svejedno nećeš reć?
Kod nas u drugoj ligi Srpske u odbojci (juniori, 88' godište) vam je tako da je prvo pitanje 'oće li sudija doći, a ako dođe hoće li biti pijan. Ako ne bude pijan obično bude podmićen, a ako bude pijan onda ga mjenja zamjenski koji je obično usput i registrovani igrač nekog od dva tima koji igraju.
Mislim ja u Borcu treniram tek 7 mjeseci, igram u prvom juniorskom timu i nagledao sam se takvih provala da to nije normalno. Sve u svemu, ili su podmićeni, ili će da budu podmićeni. Dakle, po mom iskustvu: sve najgore.
a kaj da ti kažem kad sam čuo sve te priče više ne vjerujem ni jednom kad kaže
da ne uzima nikakvu lovu i da se njega ne može podmitit......
Osim naravno, Kolina![]()
mcrea?????
ne prije pjerluigi![]()
al koliko got pričali o njemu mislim kao i većina
da je jedina poštenjačina među sucima...
imam ja jednog prijatelju u istri sto sudi utakmice trece lige... stvarno svakakve price mozes cut
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Lik je definitivno faca među sudijama...kad mu vidim onu ćelu ne mogu da se ne nasmijem (iako znam u čemu je problem). ******, čovjek jednostavno ima karizmu.Izvorno postao damgol
Vidim tu samo nogomet suci i to...
Ja znam za suce u taekwon-dou itf....
bilo je mnogo neugodnih iskustava, pogotovo kad ti stari sudi pa te sjebe onak posteno....
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks