mene je to isro prije zafrkavalo, ali bilo je nesto ja netu da moras drivere instalirat :S
Neznam di sam to pronasao ali cu potrazit popodne.
Molim pomoć...
Imam, mislim, stvarno glup problem...nemogu spojiti htc 7 trophy s kompjutorom...nakon prvog spajanja i samoinstalacije na PC (windows 7), PC ga jednostvno ne vidi...prije sam imao htc hd2 spojen preko windows mobile device centra i sve je funkcioniralo savršeno...
mene je to isro prije zafrkavalo, ali bilo je nesto ja netu da moras drivere instalirat :S
Neznam di sam to pronasao ali cu potrazit popodne.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni se isto dešava sa Desireom HD. Nakon spajanja i samoinstalacije na PC kompjuter ga jednostavno ne vidi... da li trebam skinuti još neke drivere?
PREDATOR
Ovako....skinite program zune sa zune.net i kada ga instal odda ga možete konektirat na PC.Telefon je super,samo što je pre nv pa nema aplikacija. Daj pitanje?na jojoj ste mreži i jeli Vam radi markerplace za download one besplatne tipa flashlight, notes...šta vam je u postavkama....
Ovo s zune softwarom radi OK (muzika i video)... internet radi OK...mailovi OK...ali marketplace preko VIPa nikako...nije dostupan u my location...nema youtube, adobe readera i flasha i to me živcira...postavke sam promjenio prema uputama VIPa i po njima trebao sam se bolje informirati prije kupnje...po meni ovaj mobitel bez dostupnosti marketplaca i downloada aplikacija (onih besplatnih) je samo skupi mobitel s W7 koji nije trebao biti još u prodaji u HR...Još jednom Hvala MIKE...
Bok!
Također trebam pomoć sa mobitelom HTC Trophy. Ne znam kako prebaciti muziku na mobitel. Skinula sam zune, tamo sam prebacila glazbu sa kompjutera, ali u mobitelu se nista nije promijenilo, nema ničeg. Kako da prebacim?
Hvala!
Ok, to sam skužila kako.A može mi sad netko reci kako prebacivati dokumente na mob.?
Hvala!
Zadnji uredio HCSC : 27-03-2011 u 13:03 Razlog: spojeno
kada sam ubacio karticu u mob nema mi imenika ni jednog broja sta treba napraviti??
Da li je proradio marketplace napokon!!!
Ako ima tko kakva iskustva o tom mobu neka napise bilo kakav info je dobrodosao!!
Bookmarks