Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.734
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.734, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[6710 Navigator] Kompatibilnost Nokia Maps - Garmin XT

Ovo je moj prvi post pa mi ne zamjerite na greskama.
    Zelim imati karte evropskih zemalja i zemalja ex-yu. Najbolje rjesenje je cini se Garmin XT sa pripadajucim mapama. Medjutim Nokia nudi uz 6710 besplatnu navigaciju i update mapa dozivotno ali njihove mape su lose za HR, SLO, BiH. Ako instaliram Garmin XT i Adriaroute da li ce to funkcionisati skupa sa Nokia mapama ili moram zaboraviti na Nokiina rjesenja i potpuno se okrenuti Garminu?
    Da li je u tom slucaju bolje kupiti jeftiniju 6210 navigator? I za kraj pitanje, ako se koristi Garmin XT, da li je A-GPS funkcija iskljucena?

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - kao uvod - želim ti toplu dobrodošlicu i dati ti jednu uputu - pročitaj pravila foruma radi reda da se ne bi u budućnosti nešto "zalomilo" Pravila Cafe Mobil foruma
    ...pa da krenemo:
    1. Možeš koristiti sve programe, tj. po jedan u tome trenutku. Garmin se pokazao kao najbolji program što se tiče pokrivenisti Hrvatske i ex-yu država jer ima Adria route kartu. Ali nemoj mješati Nokia maps i Garmin jer su to različiti programi i svaki koristi svoje karte - znači ništa im nije zajedničko osim korištenja GPS prijemnika.
    2. Koristiš li nokiu 6710 ili ju namjeravaš kupit?
    3. A-GPS se mora manualno (sam isključiti) u postavkama telefona.
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    5.734
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala za dobrodoslicu. Pravila sam citao ali procitacu jos jednom

Nokiu 6710 namjeravam kupiti (sada Sony Ericsson k530i). Postoji varijanta da ga dobijem od mog operatera uz produzenje govora no buduci da ako imam Garmin XT, od Nokia Maps & A-GPS nemam nikakve koristi i tada mi moze posluziti 6210 ili 6220? Citao sam da su modeli 6710/6210 bolji od ostalih kad je rijec o navigaciji.

Dakle ja bih mogao ako zelim instalirati Garmin (mozda i McGuide) i onda birati sta zelim koristiti? Ipak se Garmin XT cini najkompletnijim i najjeftinijim rjesenjem.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    n95-1
    Operater
    Tele zwei
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidi nebih se đabe model mobitela zvao NAVIGATOR, da ima neke malo bolje sklonosti prema navigaciji, tipa ima navigacijsku tipku koja svjetli itd...ništa extra nasprem ostalih nokija npr n95...obično navigator modeli imaju GPS modul smješten na boljoj poziciji, recimo na vrhu ekrana ili stastrane pri vrhu, i samim time je prijam nešto bolji...

ti možeš Garmina svakako instalirat, možeš 5 navigacijskih programa imat ako te volja, A-GPS ti traži internet vezu, točnije preko gprs-a skida podatke, to je sasvim nepotrebno...to se isključi na garminu, kupi samo nokiju s ugrađenim gps modulom, preko tutorijala na forumu instaliraj željeni program i uživaj...

ps ja bi uzeo konkretno 6210 stavio garmina i bio zadovoljan, e sad ako želiš osim navigacije i bolje funkcije mobitela to je na tebi...ali od navedenih modela pogriješiti nećeš
    :::::chuck noriss jedini posjeduje originalnu n95 8gb sa utorom za memorijsku:::::

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nokia Maps 3.0
    By matt750 in forum Symbian
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 11-12-2009, 14:37
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-09-2009, 16:59
  3. Odgovora: 6
    Posljednji post: 07-07-2009, 13:27

Bookmarks

Pravila postanja