koja je prosječna temperatura CPU, meni se u zadnje vrijeme popela na 42 C, kak je kod vas
koja je prosječna temperatura CPU, meni se u zadnje vrijeme popela na 42 C, kak je kod vas
Neznam. Mislim da je oko 37, ali nisam siguran. Nema temperaturu![]()
@kinfa pa koji cpu imas? nije isto za svaki...
ja svog p4 2.4 ht klokanog na 2.8 sa zalmanom drzim na 45-50
(zalman se uvjek vrti na najsporije)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Imam Intel P4 2.4ghz socket 478, ma pitam to onak jer mi se u zadnje vrijeme kada sam na internetu diglo na 42C, a prije je bilo oko 25-35 ovisi kako kad
Ali to nebi bila prava nego socket temperatura. Nije ni to los podatak ali vise kao orjentacija - meni je npr na Athlonu 2.0ghz 45C u igrama sto je totalno nerealno (za zracno) ali dodas jos 15-20C i imas kolko-tolko realnu temp.
Pozdrav!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa cime mjerite vi temperature? osim u biosu?
ja imam motherboard monitor
U BIOSu ili u win svejdno je, maticna uvijek cita temp sa jezgre ili iz socketa. Vidim da vecina vas pod opterecenjem ima temperature 40ak C sto bi bio uspijeh u zracnom hladjenju (extremitete koji koriste klimu ne racunam-mislim na obicno zracno hladjenje).Izvorno postao flOorKilla
Imam i ja MBM ali je stvar u tome da meni ploca ne podrzava citanje temp iz jezgre (nije rijedak slucaj jedino mi nije jasno zasto to izbjegavaju stavit...)
Ja imam potenciometar i spojio sam ga na maticnu,prilozeni software,zalmana cnps7000b(to je onaj ogromni)koji se vrti na najsporije da ne radi buku,procesor je 3200+(overclockiran)sa 2500+ i temp. je 32
May the Force be with you!
MHz,razlika od 498 nije nista,tek poslje tog broja se vidi,RAM-i isto tako igraju jako vaznu ulogu,a igroljupcim treba i jaka graficka
...moj Athlon 2500+ je na oko 60˙C...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni nakon igranja i dugog rada AMD XP 2600+ ostaje na 56 stupnjeva po biosu i sandri... Kad kupim zalmana ću ga vjerojatno i clockati, ali za sad ostaje ovak kako je i ja sam zadovoljan...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
moj 2500+ se drži oko 37-42c
ja imam p4 2.4 bez ht-a i u standby-u je oko 40, a kada ga full opteretim ide i do 50 stupnjeva celzijusa...
moj se popne i na 65 pod velikim opterecenjem (enkodiranje videa, igrica, muzika, kopiranje..... sve to zajedno)
A koju plocu to imas?Ja imam Abitovu AF7 koja to podrzava ali me zeza software na Win XP?Oprostite na offtopicu ali kad smo kod temperature ko ju mjeri na grafickoj? Meni se cini da moja ide malo previse,40stupnjeva....Vama?
e a koja je ono najviša granica temperature, ono da se ne počne dimit![]()
Ja imam AMD Athlon XP 2800+, 2083 MHz, 512 kb c., socket A, BUS 333 MHz, Barton
i Thermaltake 10+ cooler i temp 33-35 celzija...
Rokaj snimaj glavu klimaj žiže daj zarolaj
Moze se dimit ali nesmije se cut boom;mislim da za CPU limit u garanciji oko55-65
Zadnji uredio IvLajec : 29-10-2004 u 15:37
Izvorno postao IvLajec
ma nesmije se ni dimit jedino ako zelite skuriti procesor, to nikako ne valja
Za AMD do bartona je 80C max a za bartone i 64bitne je 75C max.Izvorno postao IvLajec
Ja imam epox 8RDA+ rev1.1 i ima samo socket senzor (i nova rev2.2 isto ima samo taj)
Danas baš vidjeh, u školi nakon 10min rada, procesor je na temperaturi 47C, a tu znaš da nije overclockiran.
Si ti kad cul za rijec sala ili zaje*ancija?
Bookmarks