U simpi 998kn.baš zgodan mob,mislió ga kupit al na kraju nisam ...
http://www.gsmarena.com/samsung_s3650_corby-2908.php
Još jedan ultrajeftini(150EUR)Samsung sa TS-om.Idealan za multimediju i pokazivanje.![]()
U simpi 998kn.baš zgodan mob,mislió ga kupit al na kraju nisam ...
ja bi si to kupila, ali sam što se tehničkog znanja o mobitelima tiče totalno tupava i nezainteresina, ovaj mi je simpa valjda li to nešto,koji bi bio bolji da je na touch screen ali da je tako nešto love
ima li kakvih saznanja kada bi kod nas mogao doci onaj sa spustajucom tipkovnicom? (txt pro,tako nesto)
Znam da u VIP-u ima onaj najobicniji...
Imam Corby 2 dana i prvi dojmovi su odlicni, ovo mi je prvi TS i ugodno me iznenadio ekran, tj. lakoca upravljanja preko istog.
Sinoc sam primjetio nesto na donjem dijelu ekrana iznad "phonebook tipke", kao da se zavukla neka mala dlačica. Mislim da ogrebotina nije jer se ne osjeti pod noktom, malo mi je čudno.
Moj pitanje: ima li Corby tvornički na ekranu zaštitnu foliju? Nema nigdje onog jezička za uklanjanje folije, a ne bih htio oguliti recimo dio ekrana koji je osjetljiv na dodir ili tako nešto![]()
![]()
Ja ovo ne mogu vjerovati...
Jucer sam dobila Corby...novi, novcati, nikad koristeni...
Na istom mjestu ispod ekrana imam tu prokleto iritantnu dlacicu..malo mi je to sad cudno..jel im to neka greska ili sta???
Ni moj Corby nema prreko ekrana zastitnu foliju..imao ju je samo na bocnim stranicama..
heh, nevjerojatno
tvornicka greska sa zavucenom dlacicom
Tvoj je isto iz t-mobile ponude?
Moj Corby nema nikakvu dlačicu
Inače, začuđen sam brzinom i opcijama, da li je to zato što nisam imao iskustva s low-end TS telefonima?
Baterija traje 3-4 dana, uz redovito slušanje glazbe.
Bookmarks