Ako baterija ima oznaku BL-5C i orginal je Nokia onda ne bi smjelo biti problema, a ako se radi o uguranoj BL-6C onda bi moglo biti problema iako to opet nema veze s ekranom. Isto tako pogledaj vidi li se kakva pukotinica na ekranu.
Mobitel je ''pao'' te je ekran samo bijeli cuje se zvuk da se mobitel upali i sve ali nema niti jedne druge boje osim bijele pa sam zakljucio da je nesto s ekranom poslo po zlu...
Sada me zanima posto imam jos 7 mj garancije dali ga ja mogu odnijeti na garanciju.Znam da realno gledano to garancija ne priznaje ali nemam u planu priznati da jemobitel pao vec reci da je samo prestao raditi jer nista nije slomljeno udubljeno niti na koji nacin osteceno. Za ogrebotine mogu reci da ga drzim sa kljucevima... Zar ne?
Osim toga zanimalo bi me dali bi mi sto prigovarali jer imam unutra bateriju iz nokije 3110c tj. onu od 1020 mah...
Hvala
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Ako baterija ima oznaku BL-5C i orginal je Nokia onda ne bi smjelo biti problema, a ako se radi o uguranoj BL-6C onda bi moglo biti problema iako to opet nema veze s ekranom. Isto tako pogledaj vidi li se kakva pukotinica na ekranu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Nema nikakve pukotine na ekranu i baterija je nokijina bl-5c...
Ako nije osteceno,tj. ak se izvana ne primjeti da je ekran sheban,probaj to s garancijom rjesit...
Što se tiće baterije Nokia kaže da je u N70 BL-5C i da nije dozvoljeno koristiti neku drugu, a ne kaže koliki je kapacitet dozvoljen.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Hvala na svim odgovorima...
Otfuro sam ga s onom baterijom od 1020 mah...
Frajer nije nista rekao samo je rekao da ce bit gotovo do srijede valjda tak da izgleda da cu uspijeti...
Javim jos kakvi su rezultati
Evo kod mene isti simptomi na N70. Bijeli ekran i ništa drugo. Mob radi uredno, tipkam napamet i zovem. Jedina razlika je šta je je moj pao nebrojeno puta i ništa se nije desilo (bar na očigled) a sad mi je "iz čista mira" ekran pobijelio. Jel neko zna možda koliko bi mogao stajati popravak?
@ {>tEmPle<}
Jesu tvoju osposobili?
Jesu, zamijenili su ekran i to je to...
Neznam kolko je novi ekran.. Ja sam imao garanciju
zna netko kolko kosta popravak ekrana?
ekran se ne moze popravit vec se mora stavit novi mislim da ti kosta oko 300 kuna gore dole
Bookmarks