Tamo gdje je u postavkama napisana početna stranica, izbriši ili napiši nesto bezveze i sejvaj. Kada stisnes slucajno za spajanje javljat će grešku i neće ići na Wap jer nije dobra početna stranica.
Postavke za mms nediraj.
Hocu koristiti MMS al ne zelim da se mob spaja na internet kad stisnem slucajno krivu tipku. jel to moguce? na vipu je, pretpostavljam da je i ovdje.
ako nije, kako da to sprijecim? da prebacim na postavku 2 pa kod hocu slati mms prebacim na tele2 mms? kak cu primit u tom slucaju- pretpostavljam da me nece obavijestit da pripremim mobitel za primanje mms poruke
tesko je pretrazivati forum za ovako cudan zahtjev, ispricavam se ako je vec bilo
Tamo gdje je u postavkama napisana početna stranica, izbriši ili napiši nesto bezveze i sejvaj. Kada stisnes slucajno za spajanje javljat će grešku i neće ići na Wap jer nije dobra početna stranica.
Postavke za mms nediraj.
....
Nije mi bas jasan upit, a jos manje odgovor (ako sam dobro shvatio nema veze sa pitanjem)...
O kojem se mobitelu radi? Koja je tarifa (podatkovna ili obicna za razgovore)? Skuzio sam samo da se radi o Tele2...
Sto tocno zelis napraviti? Za MMS se moras spajati na "net", ali ti se ne spaja na WAP vec na MMS account. Moras si pogledati u postavkama od MMS-a koji ti je zadani internet account za slanje/primanje MMS-a.
Ako uopce ne zelis koristiti WAP, jednostavno izbrises internet account za WAP, za MMS naravno ostavis...
PS: Obavjest o primljenom MMS-u bi ti trebala doci unatoc tome sto nemas postavke, samo ga neces moci skinuti...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Mob je SEK330. bonovi, knock out tarifa.
skuzio sam u cem je bio problem. nisam skuzio na vrijeme al sam skuzio.
u automatskim postavkama posalju krivu IP adresu.
ispravna je ona navedena u rucnim postavkama.
ako tu ima nekog iz tele2 sluzbe slobodno me nagradi s par kuna na racunu koje sam utrosio uzalud
osim toga jos sam nesto krivo radio. sad je sve ok, hvala na savjetima
Drago mi je da si uspio rijesiti...
Sto se tice postavka za WAP/MMS, ja uvijek skidam sa podrske na SE stranicama... Postavke za tvoj mobitel se nalaze ovdje.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks