Pokušaj samo ukucati bon uz pomoć koda *131*xxxxxxxxxxxxxxxx#.
Dakle... nista mi nije jasno.
Imam Tele2 prepaid karticu koja je istekla, ali je jos uvijek mogu obnoviti s bonom (odnosno, broj nije "iskopcan").
Rado bih ja obnovio, ali kako da saznam stanje na j---nom racunu?!
Ukucavanjem *130# ne dobivam nista (citao sam da se to dogadja na MPx200 modelu, zasto bas na tom i zasto samo s Tele2 karticom, nije mi jasno).
Nakon poziva na broj 333 javi se sekretarica te trazi upis broja telefona. Nakon toga uz zahvalu na koristenju Tele2 usluga, veza se prekine (?!). To se dogadja i s drugim uredjajima.
U cemu je problem? Kako da ja saznam kada mi istice racun, koliko je stanje na racunu i ostale informacije bitne korisniku?
Zvao sam SZK, medjutim, oni znaju reci samo "obnovite vi to bla bla... pa cete vidjeti je li se popravilo".
Mislim, necu dati 50 kn da bih poslije opet imao tih problema, radije cu uzeti onda Tomato karticu i dovidjenja.
Netko mi je negdje napisao da je to trenutacni problem s Tele2 izbornikom (333), ali to je bilo prije par mjeseci...
Pokušaj samo ukucati bon uz pomoć koda *131*xxxxxxxxxxxxxxxx#.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Tele je malo čudan kad ti istekne kartica. Ako je hoćeš zadržati, obnovi na ovaj način i ne bi trebalo biti problema s provjerom računa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Tnx, nadam se da je tako... Svejedno, pricekat cu njihov odgovor.
Volio bih ostati na Tele2, ali mi idu na zivce vec s ovom sporoscu s uvodjenjem novih usluga i s onim problemom s voltazom kartica ("svjesni smo problema i radimo na njegovom rjesavanju" koje traje vec godinu dana bez pomaka)...
meni je istekla kartica oko 6mjeseci...i onda sam ju obnovila bonom nakon tolikog vremena...bez problema...
ukoliko ti se pojavljuje mreza kad ukljucis mob, znaci da kartica vrijedi i da se moze obnoviti racun...
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
zar nije na prepaid isto kao i na pretlati, provjera stanja racuna slanjem sms-a na 880 sadrzaja tpo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nisam bio na prepaidu (na tele2). znam da ja stanje racuna gledam slanjem poruka tpo na 880 pa sam mislio da je mozda tako i za prepaid. no ok..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a da nazoves 444 pa ti oni kazu
After all...
I nitko da napiše, jer služba za korisnike se ne javlja!
Poslati sms poruku TPO na broj 880. Naravno to je za pretplatnike!
Za Prepaid2. Provjera potrošnje
Za provjeru potrošnje pošaljite SMS poruku na broj 880 s ključnom riječi "tpo". Slanje SMS poruke na broj 880 ne naplaćuje se. Provjera je moguća samo jednom u 24 sata. Služba za korisnike više ne pruža uslugu provjere stanja na računu.
3. Provjera stanja na računu
Utipkajte kombinacijui pritisnite
Iznos na vašem računu očitajte sa zaslona vašeg mobilnog telefona.
Stanje računa možete saznati i pozivom na besplatni broj 333.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@FlowBlow
A da uplatis 25kn na racun, time produzujes racun samo 10 dana ali ces vidjeti da li ti radi broj i onda uplatis normalno 50kn. Tih 25kn ti je opet jeftinije nego 50kn za novi Tomato broj![]()
Je l' vi ne kuzite da sam to pitao prije 2 godine?![]()
Slucajno nas naletio na ovo opet...
Dakle, vise se ni ne sjecam, ali mislim da je obnavljanje s bilo kojim bonom bilo dovoljno da kartica normalno profunkcionira...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I meni se je to događalo na par smartfonova sa windowsom sve sam probavao ali na kraju sam mogao provjerit stanje samo pozivom u szk , i nikad nisam saznao zašto ne radi ?????
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Takodjer, i meni su probleme pravili samo WM (i Professional i Standard Edition), ali ne svi... Na MPx200 sam mogao s originalnim rom-om SP2002, s ostalima ne, na iPAQ-u 614c nisam mogao ni s jednim rom-om, koliko se sjecam, a na iPAQ-u 914c radi normalno s njegovim originalnim WM 6.1.
Bookmarks