Jedino ti mogu reći da Cookie nema bljeskalicu. Ako ti je kamera važna stavka na mobitelu, onda radije uzmi KF510. Usotalom, ima i autofocus.
Pozdrav svima, imao bi par pitanja u vezi ova dva mobitela.
Imam 1000 kn za novi mobitel, pa se dvoumim između ova dva navedena.
Zanima me da li KP500 cookie ima bljeskalicu na kameri?
Znam da su potpuno različiti mobiteli, ali zanimaju me iskustva od korisnika tih mobitela, te savjete koji bi bilo bolje kupiti!
Bitno mi je dosta da ima bljeskalicu, ali nigdje ne mogu naci za KP500. Za KF510 sam pročitao da ima.
Ima još i opcija da kupim KU990 starog 2 mjeseca za 1000kn, ali je kodiran na T-Mobile, a ja koristim Tele2, pa me zanima da li se može otkodirati i koja je cijena?
Puno hvala
Jedino ti mogu reći da Cookie nema bljeskalicu. Ako ti je kamera važna stavka na mobitelu, onda radije uzmi KF510. Usotalom, ima i autofocus.
ja imam cookie 5 dana i punila sam ga jednom do sad,i to danas.baterija mi stvarno dugo traje.
isto tako, meni se cookie sviđa više od kf510 što zbog oblika a što zbog težine...
cookie nema bljeskalicu i istina je da je kamera malo lošija možda, al mobitel je sve u svemu super, touchscreen , jeftin, i stvarno nemam zamjerki...
pitaj ak te kaj zanima još za cookia...![]()
kf510 > elegantniji, izrađen od kvalitetnijih materijala, brži softver, bolja kamera, vjerojatno i dugotrajniji, u paketu slušalice s 3,5mm adapterom (ako se ne varam?), skoro nitko ga nema (veliki plus za mene, mrzim imat isti mob ko pol grada)
cookie> touchscreen, accelerometar, lošiji materijal izrade (pogotovo srebrni cookie), lošija kamera, nema blitz, imat će ga pola grada
realno gledano, kf510 je za te pare jako dobar mob i ima više kvaliteta od cookija, kod kojeg su fora touchscreen i accelerometar, ostatak telefona je vrlo prosječan.
ako je taj viewty u dobrom stanju ja bi išao na njega, priča se po gradu da dekodiranje za ku990 košta nekih 150-200kn![]()
ovo mi je dosta pomoglo
čuj, viewty je u odličnom stanju, star je 2 mjeseca, nema ogrebotine. stvar je u tome što imam i tmobile karticu, imao sam d880, pa sam koristio i tele2 i tmobile. tele2 mi se daleko vise isplati nego tmobile, ali mislim da definitivno cu kupiti viewty
moram prvo provjeriti da li se može otkodirati ovdje u slavonskom brodu, ali mislim da cu ga kupiti svejedno
svakako se prvo raspitaj dal ti može tko dekodirat mobitel! ah, ako je star samo 2 mj ja uopće nebi razmišljao, ali TI odluči koji je tebi najbolji. Viewty možda izgleda kao stariji mob u odnosu na Cookija, ali mislim da je puuuuno kvalitetniji u svakom pogledu (120fps video <3 )
Samo moje misljenje vezano za KF510.
Koristim se mobitelima vec jako dugo, i ovo je definitivno NAJGORI mobitel koji sam ikada imao... Ovakva sporost, bugovitost, slaba baterija.. To jos nikad nisam dozivio!!!
Forumaš godine :)
Tako je.Jedna prijateljica ima ima KF510 i doslovno je izluđuje.Sporo učitava sa memorijske kartice,a baterija drži jedan do dva dana max.
KP500 je bolji izbor!
Po meni KP500 bolji
http://www.odaberi-mobitel.com/cro/t...ie?jsGenerated
definitivno sa COOKIEm nečeš pogriješiti
Ja imam oba i sa oba sam prilično zadovoljan. Ne znam kolikog kapaciteta je ta cura imala karticu u svom KF510, ali moj je uređaj sasvim dovoljno brz i responsive. Rekao bih i nešto brži od KP500.
Bookmarks