metronet dodi u zagorje!!!!!!!!!!
ovo je pravi operater, a ne ko ovi ruzicasti mamlazi
Iako je povećanje brzina krenulo još od početka ovog mjeseca, tek sada se ekipa iz Metroneta odlučila i javno pohvaliti. Tako su korisnici njihovih usluga TriplePlay i DualPlay od početka mjeseca umjesto 2-megabitne brzine spajanja na Internet dobili 5-megabitnu konekciju, a cijena usluge je ostala ista.
Novost za korisnike TriplePlaya je smanjenje priključne pristojbe za dodatni TV s 550 kn na 99 kn. Uvedena je i nova mogućnost za korisnike DualPlaya, koji uključuje telefon i Internet, za prelazak na TriplePlay uslugu koja objedinjuje digitalnu TV, te korištenje telefona i Interneta. Oni koji potpišu ugovor na 24 mjeseca prva će tri mjeseca m|TriplePlay moći koristiti za 1 kunu mjesečno. Pored toga, za dodatnu kunu mjesečno korisnici će moći surfati slijedećih 12 mjeseci brzinom od 10 Mb/s.
Brzina se povećava i za korisnike Interneta, pa će tako nova brzina biti 10 Mb/s (umjesto dosadašnjih 5 Mb/s), uz istu cijenu. Tarifni model od 10 Mb/s povećava se na 15 Mb/s uz istovremeno smanjenje mjesečne naknade.
Usluge TriplePlay i DualPlay dostupne su preko Metronetove optičke mreže u zagrebačkim kvartovima Borovje, HOTO naselje, Malešnica, POS Špansko, Prečko, Rudeš, Siget, Vrbani i Vrbik.
izvor: BUG
metronet dodi u zagorje!!!!!!!!!!
ovo je pravi operater, a ne ko ovi ruzicasti mamlazi
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Da, baš je pravi kvartovski operater.Blizu oltara bolje se čuje, zato će meni povećat brzinu kad se moje selo pripoji nekoj drugoj državi
![]()
Why o why nemaju pod ovim DualPlay mogucnost kombiniranja kabelske i ineteneta?zar svima fakat treba taj fiksni telefon?
a stvarno su podobni , krenuvsi redom:
cjena - čekd , jedni su od najpovoljnijih
dostupnost - čekd , medju tih par kvartovi di se nude sam i ja
reputacija - cuo sam za njih , nisu lopine neke
aa!
U osnovni paket uključeno je:
Pristup internetu simetričnom brzinom od 5/5 Mbps
i sad ti ne uzmi flat , pa to negdje cucla promet ko w12 audi bengu ..
Po cjeniku flat internet im je 70 kuna , dakle dolazim na 100+70kn iz par topcia nize i BT NETa.![]()
u kojim regijama je dostupan tj u kojim gradovima jer ja ne mogu naci nigdje na njihovim stranicama...
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Pošto moj kvart nije na popisu, vjerojatno ću još neko vrijeme čamiti na 2 Mb/s. Čak mi nije toliko bitno povećanje brzine, već simetrična veza, koja je blagodat za ratio
Ne očekujte da će se to brzo proširiti. Samo ja ne kontam zašto su oni totalno odustali od svoje ADSL2+ infrastrukture, s obzirom na to koliko su para uložili u to. Nikakvo povećanje brzina, smanjenje cijena...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks