pa pise ti na onom ugovoru sto si dobio kad si predao telefon. u 2 mjesecu ove godine je bilo 15 RADNIH dana, znaci 3 tjedna. mozda su promjenili, ali ne vjerujem
da li mi neko može reć koliko dugo mobitel može biti na servisu... i kada se može otić zahtijevati novi mobitel? meni je mobitel star tjedan dana na servisu od 27.05.2009. ... pa me zanima zakonski koliko ga dugo još mogu držati na servisu i ima li još uvijek onaj rok od 15 radnih dana? hvala...
pa pise ti na onom ugovoru sto si dobio kad si predao telefon. u 2 mjesecu ove godine je bilo 15 RADNIH dana, znaci 3 tjedna. mozda su promjenili, ali ne vjerujem
iPhone 5s 16 GB
Nikakvih promjena nije bilo zakonski rako je 30 dana a oni ga trebaju popraviti u roku od 15 radnih dana kako se obavezuje svi proizvodaci u protivnom ti moraju dati NOVI uredaj ali zanemari to toga bas i nema ...
Preporuka ;
- piši
- zovi
- i sve to po nekoliko puta na dan a onda ces vidjeti rezultat..... nazalost tako je jos kod nas
ponekad se sramim reći gdje zivim
...treba obratiti pozornost da li se radi o 15 radnih dana NAKON što ga preuzme ovlašteni servis ili od kada se preda trgovcu (prodavatelju)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...treba obratit pozornost da se servis nalazi u Splitu pa se mogu izvlačit na probleme u transportu.
Bookmarks