Mob ima krajnje čudan dizajn...(bar meni)
po specifikacijama, model "ispod" 5320 xpressMusic-a, samo što ima jaču bateriju...![]()
Zadnji uredio Vepar : 23-04-2008 u 14:48
Mob ima krajnje čudan dizajn...(bar meni)
po specifikacijama, model "ispod" 5320 xpressMusic-a, samo što ima jaču bateriju...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo objavili PR, danas je sluzbeno Nokia predstavila ta dva modela (5220 i 5320)
http://mobile-place.info/home/index....d=156&Itemid=1
5220 mi se cini zanimljiv dizajnom!![]()
5220 je slabiji od 5320 samo zbog nedostatka 3G i manje interne memorije i nekih nepotrebnih sitnica koje ce dodatno podici cijenu,ali mnogi bi mogli cijeniti jacu bateriju,osobito zbog usmjerenosti prema glazbi koja iziskuje vecu potrosnju.
zato mi je i neshvatljivo da slabiji model ima prilicno jacu bateriju.
A cuj, nisam ih poblize pogledao, mozda djele istu bateriju, tako da se moze stavit jaca u 5320.
po najavama, ne dijele istu bateriju... tj oznaka nebi trebala biti ista...
Ova 5220 bi trebala imati bateriju: BL-5CT (1020 mAh)
a 5320 bi trebala imati: BL-5B (890 mAh)
tako da čisto sumnjam da će baterije biti kompatibilne...
Ali zašto u "slabiji" model staviti jaču bateriju, a u "jači" model slabiju, to mi nije jasno...
No dobro...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel itko ima iskustva s ovim mobitelom , kako sta ? slucajno sam ga nasao na netu
i mene zanima....![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ja sam se malo igrao, frend ga uzeo u Tele2 paketu. Onak, za 800 kuna uopće nije loš. Dizajn je baš fora, makar je većini ljudi čudan. Jedino mi tipke izgledaju "jeftino", ali je kućište dosta čvrsto. Što se softvera tiče, tipična Serija 40, osim što ima podršku za GPS i Nokia Maps. Ima i 3.5mm audio jack, što mi je nekako logično za takav mob. Uglavnom, za tu lovu prilično dobro
Evo vidio sam ovaj mob u tele 2 ponudi za kakvih 800-injak Kn.Sad mene interesira koliki mu je maximalni podržani i provjereni kapacitet memorijske kartice.Na Gsmareni piše da je 8 Gb a na siteu od Mobisa piše max 2Gb?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
512 MB MicroSD card included support for up to 4GB memory cards
www.nokia.com
Evo ti i treci podatak.
Ipak je to glazbeni mobitel i ne bi me čudilo da podržava kartice od 8GB,s obzirom na današnje cijene memorijskih kartica.
Još me samo interesira da li se dobije data kabel ili se mora posebno kupit jer vidim da na Mobisovoj stranici košta 170Kn...
Sales package contents
* Nokia 5220 XpressMusic phone
* Nokia Battery BL-5CT
* Nokia Travel Charger AC-3 (AC-6C for China)
* Nokia 512 MB microSD Card MU-28*
* Nokia Stereo Headset HS-48
* Nokia Connectivity Cable CA-101 (CA-100 for China)
* User Guide
* CD-ROM with PC Suite and Nokia Music software
* Lanyard
Zanimljiv mi je ovaj telefon, pre svega zbog niske cene i 3.5 mm jacka. Inace, imam k530->w660 kojim sam prilicno zadovoljan, ali me nervira fast port (cesto mi se desava dok mi je tel u dzepu, da slusalice izgube kontakt) i dosta sitne tipke na koje, ni posle godinu dana ne mogu potpuno da se naviknem.
Sta mislite, da li bi bilo pametno da prodam moj tel i kupim 5220?
Neznam kolika je cijena preko kod vas,ali za ove pare ovdje,malo više od 100€ za koliko sam ja kupio svoj,dobije se ugodan mob,što na oko,što uporabom.
Velika mu je prednost jednostavno sučelje,dobr atipkovnica,jedino što nema previše mogučnosti,no kome je to bitno ako mu treba smao da piše poruke,zove i sluša mp3,tome prednjači 3.5mm jack i max microSd kartice do 8Gb,također je izdržljiva baterija za svaku pohvalu.
Kod nas je, na crno oko 125e, a u legalnim radnjama 150e. Cekacu jos par meseci, valjda ce mu cena padati.
Jel ono ispod kamere led dioda? Za sta sluzi?
Kakva je tastatura za kucanje, nije li tvrda?
U cemu je razlika izmedju 5310 i 5220?
Razlike između 5310 i 5220 su minimalne, zapravo je jedna od najvažnijih razlika između kapaciteta baterije gdje 5220 ima prednost - 1020 mAh u odnosu na 860 mAh kod 5310. Ostale su razlike npr. nešto kvalitetniji ekran kod 5310 (16 mil. boja naspram 256 tisuća), manje dimenzije 5310 i, prema nekim recenzijama, kvalitetnija izrada u slučaju 5310 (postoje i još neke, ali za to predlažem da pročitaš Nokia 5220 XpressMusic GSMArena review; na posljednjoj stranici u zadnjem odlomku (zaključak) imaš ukratko navedene prednosti i nedostatke 5220 u odnosu na 5310).
Bookmarks