ja mislim da je zero bio uzeo jednom account s frendom...
account uzimas ili za .de ili za .com
koliko sam primjetila u zadnje vrijeme je sve vise stvari na .com, barem ono kaj sam ja skidala (filmove uglavnom...)...
Imam par pitanja uvezi Rapidshare premium accounta.
1. Dali kad ja uzmem premium account mogu koristiti taj account za rapidshare.de i rapidshare.com ili za samo jedan od njih???
Ako samo za jedan koji je bolji???
2. Dali mogu u ISTO vrijeme sa vise IP adresa (tj kompova) skidati pomocu jednog accounta??? Ako mogu uzeo bi sa 10 frendova zajdno. Ocemol moc svi skidat u isto vrijeme???
3. Jeli bolje placati preko banke ili PayPala??? Kako brze stignu podaci???
Molim vas odgovorite sto prije.
ja mislim da je zero bio uzeo jednom account s frendom...
account uzimas ili za .de ili za .com
koliko sam primjetila u zadnje vrijeme je sve vise stvari na .com, barem ono kaj sam ja skidala (filmove uglavnom...)...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo sad sam cuo kao da ako vas vise koristi isti acc da vam ga iskljuce te da je limit za 5 dana 25 GB. Dali je to istina???
Dajte odgovorite ako netko zna!!!
ovako. ne možeš istodobno okristit na de i com, već samo na jednom, prporuka com, jer je de zatvoren za upload i sad višemanje sve ide na com. limit u 5 dana je 20 GB, ako ga pređeš, zatovre ti ga na par dana, 2-3, ne znam točno, uglavnom se držim toga da ga ne pređem. u isto vrijeme možeš skidat sa više kompova, sa više IP adresa, više fileova na kompu, svake privilegije su dopuštene. puno bolje je plačat preko paypal-a, jer ti u banci uzmu toliko provizije, ko da kupuješ još jedan(western union). preko Amex-a ti ne uzmu ništa. ak te još šta zanima, pitaj, mislim da sam odgovorio na sve što si gore napisao.
Tema je zaključana, pošto je krenula u krivom smijeru.
Vlasnici originalnih accounta su vjerovatno presretni kad skuže da im je bandwidth potrošen u roku par dana.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks