gle odi danas i po t-centrima i pogledaj jel ima još ovih u simpa paketu kaj su greškom prodavani za 1500 kn , to ti je najbolja opcija jer nemoraš ništa produživat a super mob po više nego povoljnoj cijeni
Evo kako od ovog mjeseca mogu produziti pretplatu (opet na 2 god), da li uzeti sad 5800XM ili cekati do ljeta pa uzeti nesto drugo? U obzir dolazi samo Symbian.
Eto, sta bi vi? Uzeti sad ili cekati da dodje nesto novije? Sta bi uopce moglo novog doc u T-mobilea? E55? E75? N86? Nesto cetvrto?
Samo da mi se i sa 5800 ne dogodi kao sa e66. Mjesec dana prije nego sam mogao produziti i uzeti za 1kn, oni dignu cijenu na 898.
Pozdrav.
gle odi danas i po t-centrima i pogledaj jel ima još ovih u simpa paketu kaj su greškom prodavani za 1500 kn , to ti je najbolja opcija jer nemoraš ništa produživat a super mob po više nego povoljnoj cijeni
To nija niti N ni E serija. Tako da nemože biti skupa. Cijena Simpa MIX je realna dok samo cisto Simpa paketa je malo sumnjiva. Pri produženju pretplate nebi smjela biti skupa, samo još treba pričekat da prvi val prođe...
....
Pa i ne dodje me puno prilikom produzenja, 298kn. Tako da mi nije problem ni odmah uzet. Samo me zanima da li je to to ili bolje pricekati ove modele sta su sad predstavljeni. Jer kad tako uzmem mob, onda ga korsitim 1.5 godinu dok ne dodje vrijeme za produzenje pretplate.
Tako sam imao i sa SE T630 i sad s K800.
Zato se ne zelim zalijetati. Sto bi vi? Kakva je situacija sa dolaskom novih modela u proljece, ljeto? Ne pratim bas toliko trziste osim kad dodje produzenje ugovora.
pa kažem ti ovo je bila greška da su prodavali po simpa mix cijeni simpa pakete.
na produženje ugovora ti je 1200 kn u tarifi 150 i moraš plaćat svaki mjesec minimalno 150 kn , a ovo je bilo u simpa paketu za 300 kn skuplje
Ok. Nejasan sam bio. Radi se o Flex Team tarifi 700 (nebitno, jer sam clan, pa je isto za svaku tarifu) + 18 000 bodova. Pa izadje 298kn, osim ako nisu zeznuli cijene i za pretplatnike.
A kako su poceli reklamirati na tv (za tarifu moji najbolji 200), ne vjerujem da su i to zeznuli.
ne ovo što piše na internetu je točno, bili su zeznuli to to su poslali u prodaju ove sa simpom po cijeni simpa mixa . al to je navodno vilo da jucer , ali samja svejedno našao jučer taj mob u simpa paketu.
ako ti se sviđa 5800 uzmi jer je mob stvarno dobar , bar meni , ako ti se ne sviđa čekaj n97 ili tako nešto jer će na tvojoj tarifi bit jeftina
na toj tarifi bi svakako cekao n97 ili nesto slicno,il nesto s boljom izradom i kamerom... 5800 je ok al n97 je stvarno klasa iznad i isplatilo bi se pricekat
bio nekad oglas...
Eh... Tarifa je jaca, al ja kao clan teama i nemam neste previse povoljne cijene ovih jacih modela. Recimo N95 8gb me dodje nekih ~1800kn (sa 18000 +bodova), a toliko ipak ne mogu dat. Ne mogu sad provjerit jer je t-mobile stranica (ponuda uredjaja) krepala trenutno.
Zato me i zanimalo da li ce do ljeta dolazit jos uredjaja slicnijih ovoj 5800 ili uzeti nju?
5800, definitivno...
Jako dobar mobitel, pravi best buy..
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Svakako je bolje 5800 nego N95 8GB.
N95 ima klasičnu tipkovnicu i malo bolju kameru,dok 5800 daleko veći i kvalitetniji ekran,jaču bateriju,atraktivniji dizajn i utor za memorijske kartice(do 16Gb zasad),a i radi se o prilično novom proizvodu za razliku od N95 koju ima svaka baba na ulici....
Zadnji uredio Vepar : 25-02-2009 u 09:40
Bookmarks