oprostite modovi ako sam fulo mjesto, ali ne znam di bi drugdje stavio, pa ako treba, premjestite
jel ima netko sliku ili program di se vidi gdje voze zetovi busevi (ne ono dubec-dubrava, nego ulice-putevi kojima voze)
ako to uopce postoji
oprostite modovi ako sam fulo mjesto, ali ne znam di bi drugdje stavio, pa ako treba, premjestite
jel ima netko sliku ili program di se vidi gdje voze zetovi busevi (ne ono dubec-dubrava, nego ulice-putevi kojima voze)
ako to uopce postoji
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možda bude jednog dana na ZET-ovim stranicama, ali one su u izgradnji već godinu-dvije. Sramota.
to je bilo za tramvaje...za buseve toga nema![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo za autobusne linije s područja terminala črnomerec...
http://img405.imageshack.us/img405/69/s5000768tt9.jpg
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Znam da je stara tema.
Ali nedavno sam našao savršeno rješenje.
Na nekom forumu- sad ne mogu naći na kojem.
Ali taj koji je napravio je stvarno car- zato bih mu i zahvalio (ali ne mogu naći forum).
Ovo je jedna od par stvari za koje bi platio (iako mogu nabaviti besplatno).
Evo, link.
To je karta Zagreba sa svim linijama tramvaja (prave linije- a ne samo skretanja pod kutem od 90) i buseva (naravno, označena su i sva stajališta).
Karta je stvarno profesionalno napravljena- 1000000x bolja od ZET- ove.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
![]()
![]()
Ako saznas tko je to napravio, prenesi mu ove smajlice.![]()
Ovo je odlično! Sva sreća u PDF File-u je, pa mogu fino na svojoj Nokiji gledat ko na kompu... Ja sam si skino i raspored za vožnju... Svi vi koji imate u mobu Adobe Reader, nemorate više po netu gledat kad vam ide sljedeći autobus, već si jednostavno to skinite i preko moba gledajte kad god hoćete!
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks