Sigurno da moze ako stiska ko sivonja... Nije pravilo da budes nesto extra njezan prema touch screen-u,al ne valja ni bit grub...![]()
Dao sam jednoj zeni da malo gleda po mojoj novoj 5800XM i skuzio sam da pretisce TS tako jako da se vide oni valovi kao kada pritisces monitor.
E sada, mene zanima, dali se moze tako ostetiti sam touch screen i / ili LCD zaslon ispod njega?
Full me to sada brine.![]()
Sigurno da moze ako stiska ko sivonja... Nije pravilo da budes nesto extra njezan prema touch screen-u,al ne valja ni bit grub...![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Znaci, ne moze biti da TS postane neprecizan, ili manje osjetljiv?
...može samo ili radit ili ne radit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a boze moj ako na displej djelujes vecom tezinom normalno boje ce se poceti mutiti.
naravno treba biti umjeren.
p.s jer kad si umjeren mozes pritiskat koliko god hoces xDxDxD
A ha, znači u biti, ako se do sada ništa nije desilo (da ne radi TS ili da display loše pokazuje grafiku i / ili boje) niti neće, ako se nastavi normalno koristiti?
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kazes joj: ALO BABA MALO LAKSE S TIM SAPAMA
naravno da se moze ostetit, meni se na jednom lcd-u, od prejakog stiska utisnulo nes odispod i stalno se pritiskao(klikao) taj dio ekrana sam od sebe..
bio nekad oglas...
Bookmarks