nokia e71, spojim na pc preko usb kabela, ubacim nešto na karticu,film,program ili slično,odspojim mobitel ( nikakav safely remove hardware ne radim na visti 32) i nakon toga više ne mogu pristupiti kartici. stoji: memorijska kartica se koristi. nekad uspijem ,ne znam ni sam više kako pozivajući razne upravljače programa, task managere, i kartica proradi. ali uglavnom moram ugasit pa upalit mobitel i tek onda ponovo imam pristup kartici.gdje griješim? pokušao sam na dvije kartice,onoj koja dolazi uz mob od 2GB i san diskovoj od 8GB. obje rade uredno, bez i najmanje pogreške,tako da nije do njih sigurno.jednostsavno postoji neki proces koji ostaje aktivan nakon upisivanja na karticu. tu mislim na mod "masovna pohrana" (mass storage device). isto tako pri paljenju moba,uvijek se pojavljuje poruka da je nemoguće instalirati programe sa kartice i da za to pokušam sa upraviteljem programa. jedini program koji se podiže u startu je jbktaskmanager i njega uredno pokrene.
usput, stavio sam fscaller, ali se ne pokreće sam, nego ga moram ručno pokrenuti. gdje to mogu namjestiti? u njegovom opcijama ne vidim tu mogućnost.

Odgovori uz citat

Bookmarks