Evo ja san skinija igre s ove stycki teme u Winrar file-u i kad idem pokrenit pise mi "Resursi nisu dostupni" ili "Ova operacija nije moguca" i sad jel do mog mobitela ili je to zato sta san u krivome file-u skinija igru?!?!Sad ako grjesin![]()
Evo ja san skinija igre s ove stycki teme u Winrar file-u i kad idem pokrenit pise mi "Resursi nisu dostupni" ili "Ova operacija nije moguca" i sad jel do mog mobitela ili je to zato sta san u krivome file-u skinija igru?!?!Sad ako grjesin![]()
nejasno si napisao dosta, ugl. extractaš sve igre u neki folder na kompu a onda jednu po jednu prebacuješ u folder ostalo, drugo ili tako nešta, šta god imaš sličnog namobitelu. I od tamo samo izabereš instaliraj i onda će ti proradit.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
E ljudi nekužim sta pisete kak to treba napravt ja već jesam exstrakto i nist ne pomaže ak bi neko mogo pojasnit pomoć dobro došla
ja na kc550 stavim igru .jar u mapu ostalo i kad pokrenem instalaciju pise mi da .jar nije u mapi za instalaciju
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Bookmarks