Ovo mi totalno zvuci kao problem sa nekim kontaktom.
Pozdrav svima.
Na svom K850 imam jedan vrlo čudan problem koji se manifestira u gotovo pa random trenucima korištenja, a nekad čak i kad mobitel miran stoji na stolu. Naime, kompletna slika na mobitelu odjednom postane kao negativ, to je najsličniji opis koji mogu dati. Korištenje moba u tom trenu postane vrlo zamorno i vrlo brzo naživcira, no jedan nešto malo snažniji stisak na C i end call tipke, nekad i activity menu tipku, a nekad na sve skupa, pomogne i vrati sliku u normalu. Nekad do daljnjeg, nekad samo dok ne pustim tipke.
Je li itko imao ovakav problem? Ako da, kako ste ga riješili? Ako ne - u čemu može biti problem?
Hvala unaprijed na mogućim odgovorima![]()
Zadnji uredio imaticx : 07-02-2009 u 01:28 Razlog: promjenjen naslov
Ovo mi totalno zvuci kao problem sa nekim kontaktom.
Probaj raskopati mobitel, spojit na novo kontakte (možeš ih i malop pošpricati s WD40), pa pogledaj da li onda radi. Traži kontekte koji su blizu tih tipki.
ukoliko je mob jos pod garancijom, a trebao bi biti, nosi na servis! ne znam kako je to kod vas no kod mene u BiH je momak otvorio mob radi jedne praske koja mu se zavukla, a nakon toga mu je riknuo display! u servisu nisu htjeli priznat!
###1410989180026
Hvala svima na odgovorima!
Po onome što sam vidio, kontakti za LCD i jesu odmah kod tipkovnice (ispod touch tipki).
Evo napravio sam i dvije fotke da vidite na što mislim.
Ovo je originalno stanje:
A ovo kad ekran poludi:
![]()
Bookmarks