Eto vidim nešto svi u zadnje vrijeme zapeli za taj G700 pa moram i ja malo.
A sad šalu na stranu, imam taj problem s G700. Prije se normalno čuo zvuk, sada ništa, samo se vidi slika. Kako da to popravim?
Eto vidim nešto svi u zadnje vrijeme zapeli za taj G700 pa moram i ja malo.
A sad šalu na stranu, imam taj problem s G700. Prije se normalno čuo zvuk, sada ništa, samo se vidi slika. Kako da to popravim?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Da li si slucajno stavljao neki mod za audio?
Ako jesi onda ti je sigurno od njega posto on ima tu manu...
Ali u svakom slucaju posjet SEUS-u ce ti rjesiti problem (naravno prije toga napravi backup).
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jesam, stavio sam audio mod.
Da li nema nikog alternativnog rješenja, jer mi se ovakav zvuk stvarno sviđa, ali opet mi smeta toga što nema zvuka kod snimanja videa?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Kao sto sam vec rekao, u zadnje vrijeme nisam bas pratio UIQ3 hack/mod forume... Jednostavno nisam imao vremena... Mozda postoji neka nova verzija "Sound Mod Full" koji bolje radi. Znam da je jos davno izasao jedan mod koji je navodno imao ispravljen taj bug, ali naglasavam - navodno...
Kao sto sam rekao, nisam bas sad u tome, ali mozes probati jos sa ovim modom:
Sound mod full mix FINAL
Posto imas vec stavljene AAT fileove od SWmaila (pretpostavljam), mozes samo prekopirati ove ostale fileove... Nadam se da ce to raditi...
Sto se tice uklanjanja moda bez SEUS-a ili format C disk mislim se nemoze ukloniti...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks