Danas sam slucajno primjetio da tele2 ima na stranicama nove uvijete koristenja koji izmedju ostalog donose mogucnost da se dobiju novci natrag u slucaju da kartica istekne. Samo interesantna stvar su uvijeti pod kojima je to moguce ostvariti:
Mene zanima kako netko moze donijeti racun za sim karticu koju je dobio (recimo one iz 24 sata). Ili kako moze donijeti racun ako je kupio onaj klasicni bon na kiosku gdje teta ne izdaje racune. Su oni normalni uopce?
I interesantno nigdje ne pise datum od kada ti uvijeti stupaju na snagu. Jos krajem 10og mjeseca su kao promijenili da se kartica deaktivira 180 dana nakon isteka umjesto 270, ali to naravno nigdje nisu objavili. A ovaj dokument ima title "(Microsoft Word - Op\346i uvjeti v FINAL_3_26.11.2009._clean_odobreni.doc)" iz cega bi se dalo zakljuciti da je tako nesto odobreno tek mjesec dana nakon sto su oni donijeli tu odluku

dok je datum kreiranja pdf-a 2009-12-23 12:20:09.
I od kada vrijede ti opci uvijeti onda? Obzirom na Clanak 20 rekao bih da sukladno zakonu vrijede danom objave u nekim dnevnim novinama

samo je pitanje kada je to bilo ili ce tek biti.
Stvarno mi nije jasno, radi cega oni toliko muljaju u tim uvijetima koristenja?
Bookmarks