Probaj sa anti spyware-ima i sl... Ad-aware,spybot s&d...... Ima ih kolko oces... Ako ne prode,oderi system restore na najblizi checkpoint u rikverc...![]()
Evo ovako cini mi se da sam na faxu nekak pokupio neki virus preko stika il nesh slicno...ne znam kako drugacije!!!
evo jednostavno mi iskoci neka slika na kojoj pise studentski glasnik stoji nekoliko sekundi i nestane ponovo!!!
imam avast novi nish nije naso!!!
kako da ga se rijesim???
ev pokusavam ubaciti sliku al nesh nece!!!
###1410989180026
Probaj sa anti spyware-ima i sl... Ad-aware,spybot s&d...... Ima ih kolko oces... Ako ne prode,oderi system restore na najblizi checkpoint u rikverc...![]()
pokusao...no uzalud je...ipak cu ic na system restore...eto toliko puta sam dao savjet System restore...a eto sad meni nije palo na pamet....samo sta cu ukoliko ga ponovo pokupim na faxu????
###1410989180026
To mi se bas i ne cini kao virus,jer nije neka stetocina prema tome sta si napisao... Probaj skenirat komp na faksu,a stick formatiraj za svaki slucaj...
Neki fakultetski adware
Probaj sa programom ExplorerXP doći do nepoznatih i sumnjivih datoteka pa ih obriši ručno.
Zadnji uredio sms freak : 19-01-2009 u 21:23
pa neznam ne cini se ni meni kao stetocina...al me jednostavno nervira pojavi se...stoji nekoliko sekundi...gore pise Driver a dole na slici Studentski glasnik...i to na cirilici!!!
###1410989180026
Pa jesi li procesljao stick s ovim programom od esemes frika?
da jesam nasao je neki folder Config kojeg nisam bio u mogucnosti obrisati ali sam formatirao stick...gledam sad nema ga...
nadam se da je to rijesilo problem...
###1410989180026
edit...rješio si,sad vidio
Bookmarks