...nadam se da sam bio od pomoći...
- bold su Super moderatori
- bold italic je valjda SM koji je i moderator
- italic su moderatori vulgaris
- normal su normalni članovi ovog cijenjenog foruma
![]()
Možda ću sa ovom novo-otvorenom temom sad ispast kreten, ali neka. Nije prvi put.
Zašto je nekima username zboldan, nekima italic, a nekim čak i jedno i drugo? BTW, to ne pitam zato kaj sam ljubomoran jer je moj najobičniji, normal. Nimalo nisam. A-a.
![]()
![]()
![]()
...nadam se da sam bio od pomoći...
- bold su Super moderatori
- bold italic je valjda SM koji je i moderator
- italic su moderatori vulgaris
- normal su normalni članovi ovog cijenjenog foruma
![]()
Bold je admin, bold italic je SM
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
SM? sado-mazo?
...to im je primarna funkcija a nekad se i zovu super moderatorima...![]()
Okej. Another thing: Što svaki od njih može raditi? Banniranje, brisanje postova...
Paze da ne bude off topica u tematskim forumima, brišu off topic i neumjesne postove, premještaju teme ili im uređuju naslove ako je to potrebno, upozoravaju članove na propuste/kršenja pravila foruma, daju članovima 'žute' kartone i šalju PM-ove upozorenja ako recimo umjesto njih moraju preimenovat temu npr iz 'Pomoć' u 'xyz problem s xyz telefonom'. Moderatori predlažu bannanje, a SM i Admin mogu i bannat.
Nego kako to da jedan član s 280 posteva na ovom forumu (dakle već dobar staž frish-KI) ne zna čime se bave moderatori i ne zna gdje se otvara tema ovog tipa? Sigurno ne u cafeu. Premještam i upozoravam - malo više pažnje ubuduće.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Očigeldno nisam znao. Da jesam, vjerojatno bih ovu temu plejsao na pravo mjesto. Inače, nisam puno vremena provodio u caffeu, tako da nisam niti znao da sam fulao forum.
Mea culpa. Mea culpa. Mea maxima klupa.
E sad si zeznuo i sad ide onaj sado-mazo dio.
I pogodi koji ćeš dio ti dobit![]()
Bookmarks